fbpx
Video

Ce este serviciul Mastercard – Plata în rate?

„Este o aliniere şi, de asemenea, o îmbunătăţire a unei facilităţi extrem de populare pe cardurile de credit, şi anume spargerea tranzacţiei, a sumei aferente cumpărăturii, în rate fără dobândă”, spune Cosmin Vladimirescu, General Manager, Mastercard România.

Serviciul Mastercard – Plata în rate, lansat în premieră mondială în România, în noiembrie 2016, este o apariţie importantă în peisajul plăţilor la comercianţi.
Mastercard – Plata în rate a fost conceput pentru a le oferi deţinătorilor de carduri de credit un control superior, mai multă transparenţă şi o extensie a capacităţii de cumpărare, asigurându-le în acelaşi timp o experienţă de plată rapidă, simplă şi sigură. Asta în contextul în care este acceptat oriunde în lume Mastercard – Plata în rate.

Prin intermediul acestui serviciu, posesorii de carduri de credit Mastercard înrolate în acest sistem au posibilitatea de a opta pentru împărțirea în rate a cumpărăturilor efectuate direct în orice magazin care acceptă serviciul, la momentul efectuării plăţii. Mastercard – Plata în rate reprezintă prima soluţie universală pentru eşalonarea cumpărăturilor în rate direct la momentul cumpărăturii.

Mastercard împreună cu BRD au lansat cardurile de credit Standard şi Gold, pentru plata în rate fără dobândă, oriunde în lume, şi posibilitatea de refinanţare în 36 de rate cu dobândă zero, acţiune care a început să aibă impact încă de la începutul anului 2017.

Un alt exemplu este parteneriatul încheiat cu Carrefour, destinat exclusiv posesorilor de carduri Carrefour Mastercard. Încă de la emiterea cardurilor, consumatorii pot achiziţiona o serie de produse în rate şi beneficiază de un buget disponibil de până la 20.000 de lei, care poate fi folosit în ţară şi în străinătate la orice comerciant ce acceptă Mastercard.

Back to top button