fbpx
Casă & Familie

Stație de încălzire la purtător

Când temperaturile scad foarte mult, când hainele nu mai fac față, când nu putem, din diferite motive, purta hainele groase care s-ar impune, când extremitățile ne îngheață oricum din cauza unor probleme de sănătate… avem nevoie de o stație de încălzire la purtător! Relativ puțin cunoscute pe piața românească, produsele încălzitoare din ingrediente naturale rezolvă optim și elegant această problemă!

Organismul nostru are nevoie de 36-37 de grade Celsius ca să asigure buna funcţionare a organelor şi a celorlalte mecanisme interne. Când este atacat de frig, are propria stație de încălzire, internă, dar adesea aceasta este depășită de împrejurări, așa că avem nevoie și de o stație de încălzire la purtător.

Cum face corpul să-și regleze temperatura proprie atunci când temperatura din mediu scade foarte mult? El trebuie să mențină un echilibru între căldura produsă în ţesuturi şi cea pierdută prin transpiraţie şi prin vasodilataţie. Reglarea temperaturii începe de la nivelul hipotalamusului și mobilizează mai multe mecanisme:

  • tremurăm: muşchii eliberează o importantă cantitate de căldură, efect similar cu cel rezultat în urma efortului fizic. De aceea, este recomandat să facem mişcare atunci când ne este frig.
  • pentru limitarea pierderilor de căldură, se reduce fluxul de sânge la nivelul pielii, prin constricţia vaselor de sânge, mai ales la extremităţi (mâini, picioare, urechi, nas).
    Cum atacă gerul si frigul?

Degerături, artrite, reumatism, cistite, alergii sunt doar câteva dintre bolile declanșate sau agravate de frig și de ger.  Cei care suferă deja de reumatism și artrită ar trebui să evite în mod absolut frigul, ca și cei care suferă de fenomene Raynaud (vasoconstricție periferică însoțită de cianoză). 

Dar problema este că hainele nu fac față întotdeauna și în orice condiții. Ca să avem certitudinea că frigul nu ne va cotropi putem folosi așa-numitele „încălzitoare“, dispozitive aderente care se fixează pe suprafețele care se află în contact cu corpul – dar nu direct pe piele  – și au proprietatea de a menține temperatura optimă timp de mai multe ore.

Tehnologia japoneză Only Hot este ultra inovatoare și garantează cea mai îndelungată perioadă de menținere a căldurii.  Pe scurt: benzile conțin pulbere de fier, cărbune activ, apă, sare și rășină (numai ingrediente naturale) care, în contact direct cu oxigenul din aer, intră într-o reacție chimică producătoare de căldură. De aceea, odată desigilate, ele încep să se încălzească imediat în contact cu aerul și vor emite căldură timp de maximum 14 ore, fie că le apropiem de corp, fie că nu.

Grație unui astfel de încălzitor, poți ține la distanță durerile cauzate de contracturile și contuziile musculare, dar și să îți ameliorezi durerile reumatismale și menstruale. În același timp, încălzitoarele sunt parteneri tău de încredere dacă obișnuiesti să practici sport în aer liber sau îți desfășori activitatea în mediu extern în sezonul rece.

Produsele Only Hot se găsesc online pe site-ul  https://inovapharma.ro/.

Back to top button