fbpx
Educatie

Să se audă alergarea!

Ziua Mondială a Auzului

De azi, Ziua Mondială a Auzului, persoanele cu deficiențe de auz de la noi au acces la ABC-ul Alergării – un serial video tradus în limbajul semnelor

321sport lansează azi, de Ziua Mondială a Auzului, ABC-ul Alergării, un serial video, de la A la Z, care își propune să explice alergarea pe înțelesul tuturor, atât al publicului larg, cât și al celor peste 23.000 de persoane surde din România.

Episoadele vor fi publicate săptămânal pe canalul de Youtube 321sport și pe site-ul ABC-ul Alergării. Ordinea de publicare este ordinea alfabetului.

„SĂ SE AUDĂ alergarea!” – acesta este obiectivul celor doi prezentatori ai serialului: Vlad Perianu – alergător hipoacuzic, care traduce fiecare episod în limbajul semnelor, și Radu Restivan – antrenor de atletism și fondator 321sport.

„Trăim într-o societate în care oamenii sunt deseori condamnați dacă nu sunt „perfecți”. Avem alături de noi alergători care câștigă competiții, dar și care termină pe ultimul loc. Îi apreciem pe toți la fel de mult. ABC-ul Alergării reprezintă ambiția noastră de a face alergarea accesibilă pentru persoanele hipoacuzice și, în același timp, de a crea awareness pe integrarea socială a persoanelor cu deficiențe de auz.” spune Radu Restivan.

Pe lângă realizarea serialului video, 321sport organizează și antrenamente de alergare dedicate hipoacuzicilor în București, coordonate de Vlad Perianu și Radu Restivan. „Ne dorim să găsim voluntari și din alte orașe, care să poată organiza antrenamente de alergare pentru surzi. Dacă vreți să vă implicați, vă rugăm să ne scrieți la adresa start@321sport.ro.” spune Radu Restivan.

Toate detaliile despre proiect sunt pe: https://www.321sport.ro/abculalergarii/.

ABC-ul Alergării, cel mai amplu proiect digital dedicat persoanelor surde din România, este realizat de 321sport, prezentat de Nivea și susținut de Sport Vision, Zuzu Fit și spotmedia.ro.

#SaSeAudaAlergarea #ABCulALERGARII

Despre 321sport

Comunitatea de alergare 321sport a apărut în 2015 și încă de la început, scopul nostru a fost să fim alături de oameni: să îi încurajăm să alerge, să îi susținem pe tot parcursul efortului și să avem grijă ca absolut orice participant să se simtă binevenit și acceptat. 321sport crede că alergarea este “casa diversității”, acel motiv pentru ca oameni fundamental diferiți să devină prieteni și colegi. Valorile 321sport #RunningCulture sunt prietenia, solidaritatea și incluziunea socială, pe care le transmitem la toate evenimentele pe care le organizăm.
P.S.: Știați că din 2015 alergăm în fiecare marți seară, de la ora 19:30, în parcul Herăstrău, iar antrenamentele sunt ținute de un antrenor specializat în mod gratuit pentru toți participanții?

Back to top button