fbpx
Casă & FamilieEducatie

Mesajul de pace al floriștilor din întreaga lume ajunge în România

#LoveNotWar

Campania #LoveNotWar implică floriștii din 17 țări  – în România este reprezentată de Alina Neacșa

Cel mai amplu protest anti-război al floriștilor din întreaga lume: Campania #LoveNotWar ajunge și în România și va fi marcată printr-un aranjament înalt de 3 metri. Peste 3.250 de flori dintr-un total de 60.000 vor fi folosite în țara noastră pentru un aranjament record creat de Alina Neacșa, floristul Casei Regale a României.

Pe 12 martie 2022 la intrarea in Baneasa Shopping City, 3.250 de fire de trandafiri de grădină parfumați vor înfrumuseța o inimă imensă de 3 m.

Limbajul florilor, pentru pace

#LOVENOTWAR este un manifest pentru pace și speranță, un mesaj pozitiv, o inimă realizată cu unele din cele mai scumpe flori din lume venite tocmai din Kenya, dintr-o fermă bio.

Florile au un puternic impact emoțional și vorbesc o limbă internațională: aceea a dragostei, a prieteniei, a recunoștintei, susținerii și nu în ultimul rând a speranței.

Prin acest mesaj în formă de inimă din flori naturale dorim să sustinem și să oferim speranță tuturor țărilor și oamenilor care în acest moment sunt grav afectați.

Campania #LOVENOTWAR este din toată inima și nu are scop comercial. Capitala Romaniei – București se alătură altor 17 țări care vor afisa acest puternic mesaj de pace.

Inimile florale cu mesajul #LOVENOTWAR vor putea fi admirate și în Amsterdam, Berlin, Paris, Londra, Madrid, Praga, Lisabona, Budapesta, Roma și Milano, Viena, Zurich, Copenhaga, Stockholm, Varșovia, New York, Dubai și Hong Kong.

O muncă de echipă

Fiecare țară a selectat un florist de top pentru a realiza acest design. Pentru România, a fost desemnată Alina Neacșa de la Flori cu Fitze, floristul Casei Regale a României care și-a dorit să împartă munca și meritele cu alți floriști consacrați din toată țara.

Acest proiect de voluntariat unește și îi aduce mai aproape unii de alții pe cei mai renumiți floriști din România, cunoscuți și apreciați de întreaga comunitate. Printre cei 11 floriști implicați în proiect, care creează emoții palpabile prin munca lor, se numără: Doina Țăranu – Florembrie – Tulcea Monica Simiciuc – Hashtag Floral- Focșani, Anca Vlad – Florist Atelier – Timișoara, Sorina Enculescu – Florăria B Elegant – Slobozia, Daniel Nora – Purple Flowers – București , Mircea Neagu – El Flora – București, Georgiana Giurescu – Cherry Flowers – București, Veronica Udrea – Vera Flowers – Pitești, Mihaela Alexandru – Allegria Flowers- București, Alexandra Dragomiroiu – Brave Events București, Mihaela Drăgoi – Florăria Adeline – Bacău.

Prin susținerea și ajutorul acordat de către partenerii noștri: Baneasa Shopping City, DACO Service, UMGE, Floro.ro, Tambuzi Garden Roses Kenya, Cristi Neacsa Photography și a întregii industrii floristice din Romania, dorim să ajungem la inimile oamenilor cu mesajul nostru floral de pace.

Într-o lume măcinată de pandemie și război, florile sunt cel mai pur simbol de viață și sperață. iar industria floristică este și va fi mereu alături de cei în suferință.

Back to top button