fbpx
Casă & FamilieEducatie

Trendul numărul unu al acestei primăveri: să dăruiești din inimă

Se face primăvară cu un cadou de 8 martie, cu un gând bun, cu o faptă bună!

Se face primăvarâ în viața ta dacă dăruiești și mai ales dacă dăruiești din darurile naturii! Trendul bio se stabilizează în ultimii ani pe piața de beauty. Urmărește trendurile primăverii și cumpără bio de pe miobio.ro. Sunt reduceri la (aproape) tot ce găsiți, cu posibilitatea de a dona la orice comandă online sau din magazin. Donațiile se pot face și prin MioBio către Asociația Magic și HOSPICE Casa Sperantei – ambele asociații sunt în aceste zile implicate la maximum în ajutorarea refugiaților din Ucraina care fug din calea unui război atroce.

Makeup organic

 Dacă trendul organic s-a făcut popular mai întâi prin produsele de tratare a pielii și părului, acum se perfecționează din ce în ce mai mult și seriile de produse bio pentru machiaj, care devin deosebit de importante, dat fiind că sunt produse pe care adesea le „purtăm“ ziua întreagă.

De exemplu, acum poți găsi un highlighter certificat organic cu intensitate ajustabilă: Cosmic Drops poate aduce un spectru de luminozitate care merge de la un delicat aspect perlat și până la o reală strălucire astrală.

Conceput de experți în îngrijirea pielii, acest produs de makeup este realizat dintr-un mix de pulberi minerale fine omogenizate într-un serum de acid hialuronic & aloe vera. Este de asemenea bogat în antioxidanți extrași din fructe de afine și rădăcină de bujor.

Pentru bluze poți găsi un gloss hidratant vegan. GLOSSY VENOM. Formulele vegane high shine oferă strălucire, un plus de volum și o super hidratare – un ansamblu divin de plenitudine și confort.  Are efect antioxidant din partea uleiului din semințe de afine, ulei din tărâțe de orez și vitamina E naturală pentru hidratare și protecție. Conține ceruri vegetale pentru strălucire și volum.

Poți găsi chiar și mascara organic: DEEP MATTER Bold Volume Mascara. Este un mascara organic care intensifică orice privire, în cel mai strălucitor și intens negru – jet black. Infuzată cu ulei organic de ricin, formula organică are efecte nutritive pentru gene, în timp ce le oferă volum, definire și alungire.  Ceruri naturale vegane și peptide vegetale asigură o aplicare facilă și o rezistență impecabilă.  Formula conține numai pigmenți naturali, fără niciun fel de coloranți sintetici. Calitatea impecabilă a periei permite acoperirea perfectă și a celor mai fine gene – pentru un look desăvârșit.

O călătorie la îndemână

Un trend care nu se va demoda niciodată este pasiunea pentru artă, pentru frumos, pentru călătorii și soare. Toate acesta sunt încarnate de un set de accesorii bio care în România se găsesc în exclusivitate la MioBio: Barceloning,

Fondat în 2010, Barceloning este un studio de design și producție pentru obiecte decorative inspirate din arta și arhitectura Barcelonei. Colecțiile unesc creativitatea cu funcționalitatea, exprimate în forme, materiale și texturi diferite.

Barceloning este despre a cunoaște Barcelona sub toate formele sale urbane, a-i descoperi detaliile care îi definesc unicitatea, a iubi orașul mediteranean atât de deschis și de cosmopolit. Lucruri pe care fondatorii Barceloning le practică. Convertesc forme și detalii ale orașului în obiecte pe care le putem folosi zi de zi. Produsele Barceloning se regăsesc în propriul concept store din Barcelona, în spații exclusiviste și în magazinele unor muzee din Catalonia.

Ca motive decorative se regăsesc plăcile hidraulice și trencadis de pe clădirile Barcelonei. Plăcile hidraulice sunt un element reprezentativ pentru Barcelona, fundamental pentru arhitectura modernistă catalană de sfârșit de secol 19. Sunt plăci din ciment colorat care au apărut în Catalonia în anii 1850 şi s-au folosit apoi pe scară largă pentru placări interioare în țările din bazinul mediteranean, America Centrală și Orientul Mijlociu. Denumirea vine de la utilajul folosit pentru producerea plăcilor: presa hidraulică. Perioada apariţiei lor coincide cu dezvoltarea cartierului Eixample din Barcelona, faimos pentru organizarea sa riguroasă şi arhitecţii celebri care au construit acolo, printre care și Antoni Gaudí.

Termenul catalan Trencadís denumește tehnica mozaicului realizat din bucăți de ceramică spartă, pictată de regulă cu modele abstracte. Este o marcă a modernismului catalan și în mod particular a arhitecţilor Antoni Gaudí şi Josep Maria Jujol.

Back to top button