fbpx
Timp liber
În tendințe

Vodafone România

4000 de angajați. 11.1 milioane utilizatori. 31 de milioane de euro în folosul a peste 3 milioane de beneficiari!

4000 de angajați. 11.1 milioane utilizatori. 31 de milioane de euro în folosul a peste 3 milioane de beneficiari!

De Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorului, la dezbaterea “Fii un consumator informat!”, ne-a fost alături doamna Alexandra Olaru, Director, Legal and External Affairs, Vodafone.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume, cu o vastă experiență în comunicații, convergență și Internet of Things (IoT), precum și în promovarea serviciilor financiare mobile și transformarea digitală pe piețele emergente.

Printre subiectele pe care le-a abordat, se numără observațiile legate de piața de telefonie și comportamentul consumatorului în timpul pandemiei, după pandemie, dar și în contextul amenințării unui război.

Descriere companie:

Apartenența la Grupul Vodafone ne permite să le oferim clienților noștri servicii noi și inovatoare, oferte unice și o gamă variată de produse exclusive la prețuri avantajoase. În Europa, Vodafone are cea mai mare rețea 5G, iar în România suntem primul operator care a lansat serviciile 5G încă din prima parte a anului 2019. Portofoliul complet de soluții de comunicare Vodafone România acoperă toate nevoile utilizatorilor, persoane fizice și companii. Clienții noștri au la dispoziție:

  • Soluții complete de comunicare, voce mobilă, date mobile, la nivel național cât și în roaming, în regim prepaid sau postpaid.
  • Soluții de servicii fixe, ce includ internet fix de mare viteză, TV, apeluri fixe.
  • Soluții de tip IoT, Asigurări și Securitate.
  • Pentru clienții Business oferim o suită de servicii mobile, fixe, convergente, pentru a susține nevoile acestora de comunicare, în permanență creștere și dinamice.
  • Tot pentru clienții Business oferim o gamă diversificată de servicii IoT, Cloud&Security, ce includ și apeluri internaționale, IP tranzit și messaging.
  • Ofertele noastre convergente includ servicii mobile, fixe, precum și conținut de înaltă calitate.

Despre implicare:

Fundaţia Vodafone România este o organizație neguvernamentală românească, cu statut caritabil, distinctă şi independentă de operațiunile comerciale ale companiei, înființată în 1998. Fundația Vodafone România a finanțat 1.168 de programe derulate de 765 de ONG-uri din întreaga țară, în domeniile sănătății, educației, serviciilor sociale. În proiecte au fost investiți de 31 de milioane de euro în folosul a peste 3 milioane de beneficiari – copii, tineri, vârstnici, persoane defavorizate fizic, social sau economic.

Nu în ultimul rând, avem cea mai bună rețea din România, recunoscută de 6 ori consecutiv de către operatorul independent P3 communications, actualmente Umlaut AG.

La finalul lunii martie 2021, Vodafone România avea aproximativ 4000 de angajați și o bază de clienți de peste 11.1 milioane utilizatori.

Vă mulțumim pentru sprijin! Onorați!

Back to top button