fbpx
AlimentațieTimp liber

Regenerare celulară prin nutriție

Patricia Rusu, coach în nutriție regenerativă, propune un program de regenerare celulară novator

Patricia Rusu – coach în nutriție regenerativă – anunță lansarea programului de medicină integrativă ”Premium 1 la 1”. Obiectivul programului este să te ajute să ieși din inerție, printr-o intervenție care ține de schimbarea stilului de viață, focusul fiind acela de a obține prin nutriție regenerarea celulară. Dar nu este DOAR despre nutriție! Pentru că toate aspectele din viața noastră sunt interconectate:  dereglările somnului, obiceiurile nesănătoase, imunitatea scăzută, stima de sine în declin, lipsa activității sportive. 

În ce constă concret programul

În cadrul ședințelor de coaching individuale desfășurate pe parcursul a 12 săptămâni, Patricia Rusu vine cu o abordare holistică, ce are la bază trei planuri de intervenție: unul epigenetic, altul complementar, ce vine în completarea schemei de tratament aferente unui diagnostic confirmat medical (dacă este cazul), dar și un plan de transformare individualizat menit să armonizeze toți pilonii vieții tale (nutriție, imunitate, somn și odihnă, obiceiuri și rutine, traiul conștient, încredere în sine, sport, sănătatea pielii). Pe lângă întâlnirile săptămânale cu Patricia, în care se vor seta direcția de acțiune și planurile alimentare, beneficiarii cursurilor vor avea access la know-how-ul unor specialiști invitați pentru a susține mini-cursuri pe ramuri complementare, vor avea parte de meditații ghidate și exerciții de relaxare, dar și feedback constant, pentru a-și păstra motivația la cote înalte.

Certificări multiple și o poveste de viață grăitoare

Patricia Rusu este coach în nutriție regenerativă cu multiple certificări ca formator, nutriționist, terapeut biofeedback și terapii complementare, fitness nutrition & diet specialist.

Mai multe detalii despre programele sale puteți găsi pe http://www.patriciarusu.ro .

Instagram: https://www.instagram.com/patriciarusu.ro/

”Povestea mea de viață a avut un punct de cotitură dramatic acum 10 ani, când soțul meu primea un diagnostic crud: scleroză multiplă, iar eu eram însărcinată,. Așa a început totul, brutal, dureros, fără luxul de a mai pierde nici măcar o secundă fără a acționa. Am început o căutare asiduă de informații, o schimbare radicală a stilului nostru de viață, asimilând din mers tot know-how-ul pe care l-am absorbit ca un burete de la toți mentorii care m-au ghidat pe acest drum către vindecarea familiei mele. Iar acest parcurs, de peste 10 ani, s-a transformat în noua mea carieră, odată cu certificările acumulate. Faptul că soțul meu este astăzi un om integru și plin de vitalitate este o confirmare că o astfel de schimbare de mindset și stil de viață produce efecte reale!” – a declarat Patricia Rusu, coach în nutriție regenerativă și fondator programe transformaționale. 

Echipă multidisciplinară

Pentru a se putea dedica mai mult acestor programelor exclusiviste 1 la 1, de curând Patricia Rusu și-a extins echipa cu încă doi traineri, specializați în detoxifiere, respectiv în dietetică, ce se ocupă de programele de grup, sub îndrumarea ei: Restart (program integrat de slabire destinate femeilor care doresc să își optimizeze greutatea, să se prioritizeze) si Re-educare alimentară (un manual de utilizare al propriului tău corp ce își propune să ajute la schimbarea obiceiurilor care te sabotează și să-ți creeze o nouă relație cu mâncarea). 

Programe nutriționale

In ianuarie 2022 Patricia a lansat ediția a patra a programului integrat de slăbire RESTART, ce conține un plan de sănătate și transformare pentru minte, trup și suflet. In cadrul acestui program și utilizând mai apoi instrumentele dobândite (un nou mindset, alimentație corectă și conștientă, strategii pentru mâncatul emoțional, compulsiv sau pe fond de stres, înțelegerea emoțiilor și a impactului pe care acestea îl au, exerciții de neuroplasticitate și mindfulness), sute de persoane și-au reconstruit relația cu mâncarea, obținând astfel regenerare celulară și o pierdere în greutate naturală, obiectivul final fiind un stil de viață sănătos și sustenabil.

În martie 2022 Patricia urmează să lanseze un nou program de 90 zile –The Flexitarian Way –  pentru cei care își doresc să schimbe relația cu alimentația pentru toată viața prin abordarea psihologică și personalizată a felului în care mănâncă. Mai întâi, te ajută să îți reprogramezi mentalul astfel încât să te eliberezi de obiceiurile nesănătoase și de pofte, iar apoi te susține să le înlocuiești cu altele hrănitoare, potrivite pentru organismul uman. Fără efort, fără luptă, fără a implica măcar voința sau sportul.                                                                                                                                               

Back to top button