fbpx
Timp liber

Frumusețea nu ține seama de pandemie!

Deși mult din comportamentul de consum al oamenilor s-a schimbat radical în timpul pandemiei, nu la fel s-a întâmplat cu pofta de frumusețe! Așa se face că și în aceste condiții El Studio deschide al 12-lea salon în București. Iată câteva sfaturi de la specialiștii în frumusețe și îngrijire de la El Studio

Deși pandemia continuă să ne schimbe viața, iar proiectele se restrâng, El Studio continuă să se extindă și să caute soluții de dezvoltare. Echipa El Studio marchează sfârșitul anului prin deschiderea celui de-al 12-lea salon din București: EL Studio Pantelimon (Șos. Pantelimon nr. 119, sect. 2, telefon  021 250 8340)!

Echipa El Studio are și alte planuri: „Așa cum am menționat și cu altă ocazie, în viitor ne dorim să ne extindem în București, astfel încât rețeaua de saloane El Studio să acopere toate zonele rezidentiale, urmată de o expansiune la nivel național! Pentru București, intenționăm să deschidem anual câte un salon în zonele centrale, să ne formăm și să ne creștem propria echipă. Pentru asta, ne dorim să avem alături oameni deschiși, pasionați de munca lor, care să fie dispuși să învețe tehnicile și metodele noastre de lucru. O echipă puternică este cheia spre succes, iar noi asta ne dorim!”, declară Cristian Cosat, managing partner, El Studio.

În noul salon El Studio din Pantelimon te vei putea bucura de servicii premium, în deplină siguranță. Totodată, echipa El Studio asigură viitorii clienți că, în noul salon, la fel ca în toate locatiile El Studio Style, regulile sanitare sunt stricte, pentru ca toți cei care le vor călca pragul sa fie în siguranță și să se simtă cu adevărat bine.

Iată 5 tendințe în hair-styling recomandate pentru această iarnă de specialiștii El Studio Style:

r lung lăsat liber, lejer

Lungimile supradimensionate sunt la modă, mai ales atunci când sunt asociate cu tăieturi drepte. În plus, acestea sunt ideale pentru obținerea unui păr sănătos, puternic și rezistent. Părul liber, atât lung, cât și mai scurt este neted, precis și elegant, pieptănat pe spate cu gel și cu efect umed, cu un aspect rafinat și senzual.

Iarna 2021/2022 este însă și sezonul unui styling romantic, mișcat de valuri, care exprimă naturalețe, libertate și dorința de a fi complet tu însăți.

Coafuri cu părul strâns: îmbunătățesc trăsăturile feței și exprimă cea mai mare eleganță și feminitate

Coada de cal rămâne printre tendințele modei pentru păr în acest sezon. Ea se poartă strict joasă și lejeră sau prinsă în lateral. Coada joasă, perfectă atât pe părul foarte drept, cât și pentru cel ondulat, este ușor de realizat și se pretează pentru a da viață unor look-uri variate: de la cele mai casual până la cele mai rafinate și șic.

Împletituri pentru toate gusturile

Împletiturile, în general, vor fi o necesitate pentru sezonul rece. Poartă-le în varianta dublă, de preferință pornind de la rădăcini și răspândind ușor împletitura cu mâinile, pentru a da coafurii o tentă mai lejeră.

Acestea pot fi, de asemenea, clasice, urmând ca apoi să fie împodobite cu o eșarfă elegantă, pentru un plus de efect, așa cum a sugerat și Dior în prezentările sale.

Dacă preferi styling-urile simple și lejere pentru părul lung, poți realiza una sau două împletituri laterale, lăsând lungimile libere să curgă peste umeri.

Poți opta chiar și pentru o împletitură maxi laterală, decorată cu accesorii de păr prețioase și strălucitoare, pentru o coafură ușor de reprodus, dar capabilă să te facă să arăți grozav.

Bob atemporal sau bob carrè

Tunsoarea bob, îndrăgită mai ales de vedete și influenceri, nu are nicio intenție să se demodeze, astfel că este în continuare foarte populară pentru acest sezon. Mai mult decât atât, tunsoarea bob pentru părul scurt este în tendințe și oferă un aer cool. În timp ce un bob în scări le oferă doamnelor și mai multă personalitate, scoțându-le în evidență trăsăturile feței.

Bangs mania

În continuare, bretonul va fi vedeta, declinat în toate variantele posibile. De la cele mai scurte, perfecte pentru persoanele foarte tinere, dar și combinate și cu tăieturi scurte grafice, până la cele maxi care ating sprâncenele, bretonurile se pretează la diferite tipuri de styling si pot fi purtate atât clasic, drepte, cât si lateral. De altfel, trebuie remarcat că față de acum câțiva ani, bretonul sezonului rece are o evoluție mai elegantă, este mai ușor și atinge doar înălțimea sprâncenelor.

Astfel, dacă ești în căutarea unui coafor bun care să îți ofere serviciul de care ai nevoie pentru ca părul tău să aibă un aspect total diferit, El Studio poate fi locul potrivit. In plus, tot aici poți avea parte și de tratamente profesionale dedicate nevoilor părului tău, pentru un plus de efect. 

*** Vino la El Studio Style în următoarea perioadă și beneficiezi de o reducere de 30% la toate pachetele de HAIR, SKIN & NAILS. Mai multe detalii poți afla de aici:  .

#familie #timpliber #frumusete #salon

Back to top button