fbpx
Casă & Familie

Anul Nou cu bucurie și speranță!

Mereu, an de an, la trecerea dintre ani, la miezul nopții închideam de fiecare dată ochii și ne puneam o dorință. Ne doream să fim sănătoși, bogați, iubiți, să avem succes, să avem copii… Dar de când lumea a luat un alt curs, toate se rezumă la un singur gând și o singură dorință, a noastră, a tuturor celor de pe planetă.

Aceasta va fi a doua trecere între ani când, dintr-o singură suflare, din New York până în Madagascar, de la București la Suceava, oamenii își vor dori cu toții unul și același lucru: să ia sfârșit pandemia, și ei să-și reia viețile în pace.

Ne dorim și noi și vă dorim și vouă să ia sfârșit pandemia, să ieșim din alertele externe și interne… dar să ne întoarcem oare la ce a fost?

Sau să privim cu luciditate la ceea ce am învățat în anii aceștia, încercând să ne reconsiderăm niște priorități?

Vom prețui mai mult sănătatea și libertatea, vom prețui mai mult clipele petrecute alături de cei dragi, vom prețui liniștea și chibzuința, vom prețui simțul măsurii și vom evita risipirea.

Deja tendințele mondiale de consum o spun: vom arunca mai puțină mâncare, vom risipi mai puține materii prime, ne vom gândi de două ori înainte de a folosi din resursele Pământului.

Și mai presus de toate, ne vom risipi mai puțin pe noi înșine, după ce în anii aceștia vom fi învățat cât de important este să ne hrănim și sufletul și cât de mult de reflectă hrana pe care o dăm propriului suflet în felul în care ne răspund cei din jur, copiii și părinții noștri.

În 2022 vă dorim să iubiți și să fiți iubiți, să gândiți cu luciditate și să acționați cu prudență.

Să fiți sănătoși și creativi, să consumați cu responsabilitate și să vă gândiți cu mintea și inima la viitorul nostru și al copiilor noștri.

Noi vă vom fi alături și în 2022, răspunzând întrebărilor voastre, adaptându-ne și îmbogățindu-ne constant conținutul, descifrând rând pe rând enigmele și încercările pe care viața în lumea aceasta în continuă schimbare le va pune consumatorilor români.

La mulți ani cu bucurie și speranță!

#anulnou #revelion #speranta #familie

Back to top button