fbpx
Timp liber

8 idei pentru unghii vopsite iute și impecabil

Manichiuri care se usucă repede și arată strălucitor mult timp

Manichiuri care se usucă repede și arată strălucitor mult timp

Specialiștii sunt necruțători cu doamnele grăbite: pentru o manichiură impecabilă, trebuie să aplici mai multe straturi și tipuri de produse și lacuri de unghii, mai exact, exact patru, numărând de la bază la top. Patru straturi care necesită timp de uscare. Vestea bună e că specialiștii știu și niște scutături!  Le aflăm de la Diana Marandiuc, Education Manager OPI România.

1 Alege culori deschise

Culorile deschise se usucă mai repede decât nuanțele închise. La fel, lacurile de unghii cu textură metalizată se usucă mai repede decât cele mate.

2 Improvizează produse de uscare!

Atașează un pulverizator sticluței de ulei pentru cuticule; apoi aplici câte un puf pe fiecare unghie – de aici mai durează 2 minute și unghiile tale vor perfect uscate. Șterge surplusul de ulei de pe unghii cu un prosop și apoi bucură-te de cuticule perfect hidratate și de o manichiură rezistentă.

Dacă nu ai ulei pentru cuticule, pulverizează fixativ de păr de la 20 cm.

3 Folosește puterea frigului!

După ce ai aplicat ultimul strat de ojă, îndreaptă spre unghii uscătorul de păr, setat însă neapărat pe rece.

La fel, și gheața face minuni! Înainte să începi manichiura, pregătește un bol cu apă rece și cuburi de gheață. După ce o termini, așteaptă un minut și scufundă degetele în apa cu gheață timp de două minute. În trei minute manichiura e gata!

4 Investește în produse specializate

Picăturile pentru uscare rapidă se aplică (una sau două) pe fiecare unghie. De aici mai durează 3-5 minute până la uscarea completă. Nu pătează manichiura și apoi îți poți continua treburile fără griji.

Un top coat cu uscare rapidă cum este OPI RapiDry Top Coat accelerează procesul de uscare a unghiilor și asigură manichiurii mai multă rezistență în timp și mult luciu.

Indiferent de textură și culoare, lacurile de unghii cu uscare rapidă au un timp de uscare foarte scurt. În plus, nu mai ai nevoie de un top coat pentru uscare rapidă și poți elimina un strat și să economisești timp.

Totuși, trebuie să ai mare grijă să închizi bine capacul și să păstrezi lacul într-un loc uscat și la o temperatură constantă pentru a păstra această calitate a lacului. „Lacul de unghii, fie că vorbim de cel de bază, colorat sau top coat, trebuie să fie subțire, fluid pentru a se usca ușor. Din acest motiv vă recomand să nu folosiți lacurile mai mult de un an de la prima deschidere.”, spune Diana Marandiuc, expertul OPI.

Back to top button