fbpx
Casă & Familie
În tendințe

Ce face ANPC pentru a aduce producătorii români aproape de consumatori?

“ Recomand, în calitate de cetățean, să ne orientăm spre produsele românești. Banii trebuie să rămână în țară. ”, afirmă Horia Constantinescu, Președinte ANPC.

Soluțiile reprezentantului ANPC vin în interviul oferit, în exclusivitate. Trebuie să dăm o șansă vecinului producător de roșii, găini sau orice aliment, pentru a ne asigura că acesta rămâne alături de noi, din perspectivă comercială.

Toți ne dorim să cumpărăm produse românești, să achiziționăm mărfuri de la producători români în supermarketuri și hipermarketuri. Ce face ANPC pentru a aduce producătorii români aproape de consumatori?

Lucrurile s-au schimbat mult din 2019. Stabileam atunci ca această chestiune să fie prioritate. Lucrurile s-au schimbat mult în bine de atunci. La acțiunea desfășurată de curând la un mall din partea de sud a orașului, am intrat și în zona comercială a unui mare retailer și, spre bucuria mea, jumătate, dacă nu mai mult dintre merele prezentate la raft erau românești. Aveau coaja bătută, găurică de vierme, dar nu e treaba noastră să le retragem, că e clar că ele au o altă calitate față de cele ceruite, dar cu siguranță sunt mult mai sănătoase. Recomand, în calitate de cetățean, să ne orientăm spre produsele românești, pentru că mai ales acum, producătorii au nevoie de fiecare dintre noi. Banii trebuie să rămână în România, trebuie să dăm o șansă vecinului producător de roșii, găini sau de orice aliment, pentru a fi siguri că acesta rămâne alături de noi, din perspectivă comercială.

Back to top button