fbpx
Casă & Familie

Lumină pentru locuințele izolate ale României

Ariel și Carrefour, în parteneriat cu ViitorPlus au inițiat o campanie pentru iluminarea unor locuințe izolate din România. Imposibil de racordat la rețeaua electrică națională, aceste locuințe vor fi dotate cu un kit fotovoltaic performant. Campania continuă!

Anul trecut s-a luminat o casă din Scărișoara, Alba, anul acesta a venit rândul unei locuințe izolate din Caraș-Severin, toate în cadrul unei campanii speciale. Conform datelor furnizate de www.retail-fmcg.ro,  Ariel și Carrefour, în parteneriat cu ViitorPlus au inițiat campania „POD cu POD luminezi o casă“. Pentru primii beneficiari ai campaniei, asigurarea energiei electrice reprezintă o schimbare majoră: ei reușesc acum să își continue activitățile casnice fără probleme, chiar și după lăsarea întunericului.

Următoarea oprire va fi comuna Cornereva, județul Caraș-Severin. Complet izolați într-o zonă de munte și fără acces la rețeaua națională de electricitate, locuitorii din comuna Cornereva se vor putea bucura de acces nelimitat la o sursă de energie electrică regenerabilă. Soluția oferită în campanie se numește ElectricPOD și constă într-un kit fotovoltaic de 1Kw care poate asigura funcționarea permanentă a 6 becuri cu tehnologie LED la o putere echivalentă de 75 W/bec, a unui televizor LED, a unui frigider, a unui radio și a unor dispozitive de încărcare a telefoanelor mobile.

„În ultimii ani, consumatorii au devenit din ce în ce mai preocupați de subiecte legate de probleme sociale și de mediu, așadar ne bucurăm să ne implicăm împreună în comunitate, atât prin platforma noastră Act for Good, cât și prin proiecte de responsabilitate socială, alături de parteneri din zona de business și ONG. Campania POD cu POD luminezi o casă este încă o dovadă că oamenii își doresc să se implice în acțiuni care au scopul de a face un bine celor mai puțin norocoși. Pentru beneficiarii din comuna Scărișoara, traiul de zi cu zi s-a schimbat considerabil, ceea ce nu poate decât să ne ofere și mai multă încredere și bucurie”, a declarat Alina Gamauf, HR, CSR & Corporate Affairs Director în cadrul Carrefour România.

„Anul acesta, un sat din comuna Cornereva este următorul unde vor fi instalate panourile fotovoltaice, un sat aflat într-o zonă slab dezvoltată economic, dar care dispune de un potențial turistic impresionant și de resurse naturale valoroase. Ne bucurăm că putem contribui astfel la îmbunătățirea vieții de zi cu zi a locuitorilor și că le putem oferi șansa de a-și desfășura activitățile casnice fără probleme și după lăsarea întunericului”, a completat Teia Ciulacu, Președinte ViitorPlus.

Campania POD cu POD luminezi o casă continuă, iar Ariel și Carrefour, în parteneriat cu ViitorPlus, le mulțumesc tuturor celor care au susținut iluminarea primului sat și îi invită să facă și mai mult bine, aducând energia electrică în casele din comuna Cornereva.

Astfel, până la 30.06.2022, pentru fiecare produs Ariel PODS achiziționat exclusiv din toate magazinele Carrefour din țară, Ariel și Carrefour fac o donație către ViitorPlus pentru iluminarea următoarelor locuințe izolate din România.

Vezi și
Close
Back to top button