fbpx
Timp liber

    Din nou alergăm la munte, la Fundata, în sprijinul sportivilor paralimpici!

pe 18 iunie, la Cheile Gradiștei Fundata se desfășoară DHL Carpathian Marathon.

Doar 2 luni de zile ne despart de startul DHL Carpathian Marathon, pe 18 iunie, la Cheile Gradiștei Fundata.

Este a 11-e ediție a acestei competiții, reluată după o pauză pandemică de 2 ani. DHL Carpathian Marathon sprijină Comitetul Național Paralimpic, pentru a șasea ediție consecutivă. Banii strânși din taxele de participare îi ajută pe sportivii paralimpici să se pregătească și să performeze în competiții naționale și internaționale.

De la prima ediție și până în prezent, DHL Carpathian Marathon s-a impus ca un eveniment de notorietate, numărul alergătorilor trecând de 9.700, în timp ce peste 600 de companii importante au decis să se alăture cu echipele la start.

DHL Carpathian Marathon aduce o atmosferă familiară şi oferă un traseu exemplar realizat în inima uneia dintre ultimele regiuni sălbatice din Europa – munţii Carpaţi. DHL Carpathian Marathon te provoacă să te bucuri de o aventură unică şi să explorezi cele mai pitoreşti trasee pe care le oferă Carpaţii de Sud. Cheile Grădiştei Resort Fundata se află în judeţul Braşov, la 3 ore distanţă de Bucureşti. Oferind servicii la un standard înalt şi un peisaj sălbatic fantastic, chiar în apropierea castelului Bran, Race Village-ul Cheile Grădiştei Resort Fundata, unde te poți caza, este piatră de căpătâi a experienţei evenimentului.

Poți alerga la Fundata:

– MARATON 42K / 2000m diferenţă de nivel (traseul de 21k va fi parcurs de 2 ori)

– SEMIMARATON 21K / 1000m diferenţă de nivel

  • ŞTAFETĂ 7K – Echipe de 3 sau 6 (masculin, feminin, mixt) / 290m diferenţă de nivel per tură de 7k
  • KIDS RACE – 250m, 500m sau 1k

Înscrie-te și tu pentru a ne ajuta să susținem misiunea sportivilor paralimpici români, prin donarea tuturor taxelor de participare către Comitetul Național Paralimpic: https://www.maratondhl.ro/inscrieri

D​HL Carpathian Marathon aduce atmosfera unui eveniment de top într-o locaţie specială, la Cheile Grădiştei Resort Fundata, în judeţul Braşov, aflată la 3 ore distanţă de Bucureşti. Oferind servicii la un standard înalt şi un peisaj sălbatic fantastic, chiar în apropierea castelului Bran, Race Village-ul Cheile Grădiştei Resort Fundata este piatră de căpătâi a experienţei evenimentului.

A 3-a ediție a Zilei Sportului Paralimpic se va desfășura și în acest an în Race Village-ul de nivel olimpic de la Cheile Grădiștei, în paralel cu evenimentul de alergare DHL Carpathian Marathon, la data de 18 iunie 2022. Participanții vor putea astfel interacționa cu sportivii paralimpici, le vor afla obiectivele și planurile de viitor și, mai mult decât atât, vor putea juca diferite sporturi împreună cu ei.

Back to top button