fbpx
Casă & Familie

Concerte, spectacole de teatru și activări surpriză în această vară la Dino Parc Râșnov

Vara aceasta, dinozaurii veseli de la Dino Parc Râșnov dau startul distracției începând cu 1 Iunie, cu o serie de activități pentru toată familia, în cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Concerte, spectacole de teatru, face-painting și jocuri pentru toate vârstele vor avea loc vara aceasta în parcul tematic de la Râșnov.

În perioada 1 – 5 Iunie 2023, cu ocazia mini-vacanței de Ziua Copilului și Rusalii, cei mici și cei mari sunt așteptați la Dino Parc Râșnov pentru a sărbători copilăria alături de dinozauri.

Pe 1 Iunie, începând cu ora 12:30, toată lumea va cânta și va dansa alături de Alina Sorescu și corul ei de copii talentați, Picii lu’ Soreasca

Pe 2 și 4 Iunie, vizitatorii au ocazia să participe la Dino Hunt.

Pe 3 și 5 Iunietrupa de teatru Strada îi va introduce pe vizitatorii Dino Parc în lumea fascinantă a dinozaurilor, cu un spectacol tematic special.

Totodată, pe toată perioada mini-vacanței, cei mici se vor putea transforma în personajele lor favorite cu ajutorul profesioniștilor în face-painting prezenți în parc.

Mai multe detalii, precum și programul complet al activităților ce vor avea loc la Dino Parc Râșnov în perioada 1 – 5 iunie se găsesc pe pagina oficială de Facebook a parcului.

Dar asta nu este tot, pentru că dinozaurii haioși au pregătit și alte suprize pentru cei care le vor trece pragul. Odată cu venirea lunii august distracția va fi la dublu întrucât trupa favorită a tuturor copiilor, Gașca Zurli, va concerta la Dino Parc Râșnov de două ori, atât pe 15 august, cât și pe 26 august.

Le suntem recunoscători partenerilor și colaboratorilor noștri, care an de an ne sunt alături în organizarea unor evenimente de neuitat pentru vizitatorii noștri. Ne dorim ca toți cei care vin la Dino Parc Râșnov să rămână cu amintiri prețioase și cu gândul de a reveni în parc. Așadar, facem tot posibilul ca fiecare vizită să fie memorabilă. Faptul că anul acesta Dino Parc Râșnov a primit titlul Destinația Anului 2023 în categoria parcuri de distracție și aventură, ne motivează de două ori mai mult și ne aduce responsabilitatea de a continua să lucrăm la îmbunătățirea tuturor aspectelor ce țin de parc”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râșnov.

Spectacolele și concertele ce vor avea loc la Dino Parc Râșnov sunt incluse în prețul biletelor de acces în parc, fără alte taxe suplimentare.

Evenimente organizate de Radio Europa FM.

Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei și un muzeu în aer liber, votat Destinația Anului 2023 la categoria Parcuri de distracție și aventură. Parcul are o suprafață de 4 hectare, pe care se întinde un traseu cu peste 120 de dinozauri în mărime naturală. Printre alte activități regăsite în parc se numără un traseu de aventură în copaci, o tiroliană, două locuri de joacă pentru copii, o cameră labirint cu lasere, un atelier de pictură pentru copii, un cinematograf 9D și unul în aer liber, precum și diferite expoziții științifice naționale și internaționale. Informații suplimentare puteți găsi și pe paginile oficiale: www.dinoparc.ro și facebook.com/dinoparcrasnov

Back to top button