fbpx
Digital & TehnologieEducatieVideo
În tendințe

Competența numărul unu căutată de toți angajatorii este comunicarea

            

Conferința Human Capital powered by HR UP Group- Ediția a doua, 3 noiembrie 2023, in-person, Pullman Bucharest World Trade Center

HR UP Group propune o dezbatere mai actuală ca oricând, despre capitalul uman, cel care contează cu adevărat în era inteligenței artificiale. Pe 3 noiembrie, Conferința Human Capital aduce la București, la Pullman World Trade Center (Sala New York), specialiști HR din toată țara și leaderi din diferite domenii de activitate, preocupați să facă față schimbărilor din acest domeniu.

Mihai Stanca, Co-fondator HR UP Group, antreprenor, autor, business mentor

–  Sunt corporatist cu ștate vechi și am adus în mediul corporate ceea ce mi-aș fi dorit să am eu când eram corporatist și uneori participam la cursuri care nu mă ajutau la nimic. Astăzi, la HR UP Group, avem cursuri cu o abordare holistică, cu o perspectivă de 360º pentru ca fiecare individ care participă în sălile noastre de curs să plece de acolo devenit o versiune mai bună decât atunci când a intrat. Conferințele Human Capital organizate de noi se află deja la o doua ediție, în care susținem mediul corporate și oamenii care lucrează în acest mediu să devină versiuni mai bune, să fie mai eficienți, în același timp folosindu-se de resurse în mod armonios.

Competența numărul unu căutată de toți angajatorii este comunicarea! Știi cum să comunici eficient, astfel încât să respecți diversitatea și să ai în vedere scopurile de business? Pune-ți la încercare skill-ul și vino la o conferință ALTFEL: Human Capital powered by HR UP Group! Caută împreună cu noi soluții la problemele actuale ale pieței de HR, discută, oferă feedback și îmbrățișează creșterea! In-person, pe 3 noiembrie la Pullman Bucharest World Trade Center!

– Dacă e să rezumăm în trei cuvinte obiectivele conferinței de pe 3 noiembrie, care ar fi acelea?

Oameni, oameni, oameni! Ca să detaliez: ca oamenii să se simtă mai bine în companii, ei au nevoie să fie susținuți astfel încât să trăiască în armonie cu inteligența artificială care vine foarte tare din urmă și sunt unele zone în care oamenii chiar se pot simți speriați. Avem, deci, și varianta cu trei cuvinte: oameni, tehnologie, armonie!

Pentru a discuta aceste subiecte – și tot ce mai are legătură cu ele – leaderi și HR professionals, dar și studenți pasionați de fenomenul resurselor umane sunt așteptați pe 3 noiembrie la dezbateri și networking în cadrul Conferinței Human Capital powered by HR UP Group.

În era tehnologiei cheia se află la capitalul uman, cel care va face diferența!

Biletele pot fi achiziționate pe www.hrup.ro secțiunea Evenimente.

Back to top button