fbpx
ABC financiar

CESAROM lansează 150 noi modele de plăci de gresie și faianță în 2022 

cesarom lansează modele noi

Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului CESAROM și unicul producător local de plăci ceramice, anunță pentru 2022 lansarea a 150 de noi modele de plăci de gresie și faianță, noi linii de produse care completează gama CESAROM cu soluții de finisaje tehnice și estetice ce inspiră în amenajări pentru preferințe și stiluri diverse.

Piatra tip calacatta, lemnul și cimentul sunt direcțiile către care se îndreaptă opțiunile românilor anul acesta. Finisajele naturale, texturile organice, tonurile neutre, plăcile ceramice cu modele 3D, mozaicurile și combinațiile originale de texturi, se numără printre ideile decorative care vor marca parcursul anului 2022.

Potrivit companiei, în domeniul amenajărilor interioare, anul acesta se vor evidenția plăcile ceramice de dimensiuni mari. Colecțiile CESAROM 2022 urmează îndeaproape trendurile internaționale, având surse de inspirație elementele naturale precum marmura, piatra, lemnul și chiar cimentul.

„Anul acesta designul interior se va defini prin naturalețe și echilibru, într-o continuă căutare a conexiunii cu mediul. Gresia pentru podea și pereți cu o estetică artizanală care exaltă frumusețea naturii este in tendințe in 2022.

În plus, luxul va fi cheia, dar într-un format subtil, atemporal, care nu își pierde eleganța, implicând materiale cu efect metalic sau imitație de marmură”, a declarat Andreea Bodola, Director de Marketing al Lasselsberger Ceramics România.

Colecții noi, în tendințe

Noile colecții CESAROM Calacatta Gold, Venice, Statuario și Calacatta Oro reinterpretează eleganța și frumusețea marmurei italiene Calacatta și se disting prin designul fin și suprafețe cu finisaj lucios. Colecția de faianță Trendy  îmbină culoarea anului 2022, Very Peri, cu așa numitul stil „terrazzo”, un ciment cu incrustații de pietre colorate.

Concepto, Cromatic Gloss și Cromatic 3D sunt colecții ale 2022 în culori moderne – alb și gri – care combină eleganța unei suprafețe monocrome, lucioase cu reliefuri 3D ce conferă un aer modern spațiului amenajat.

Colecția de gresie porțelanată Decora preia tendințele pentru contrast și forme geometrice, aducând pe piața românească două designuri moderne, cu motive geometrice, în schema cromatică alb-antracit și alb-gri.

O noutate majoră în portofoliul CESAROM 2022 este gama de faianță rectificată de dimensiuni 90×30 cm și 60x30cm.

Colecțiile CESAROM Concepto, Venice, Trendy și City sunt primele patru colecții anunțate, toate înscriindu-se în tendințele de design contemporan, tendințe regăsite și la ultima ediție a Târgului Internațional de Plăci Ceramice și Decor, Cersaie, Italia. 

Potrivit CESAROM, plăcile de faianță rectificată sunt soluția potrivită pentru amenajările cu plăci de dimensiuni mari, unde se dorește ca rostul să fie cât mai puțin vizibil, iar unghiul drept realizat de muchiile plăcii rectificate conferă spațiului uniformitate și planeitate.

Gama de gresii porțelanate 120×60 cm super-glossy este completată cu alte trei designuri noi: marmura neagră, onix și calacatta auriu.

În 2022, plintele și mozaicurile porțelanate sunt alte două noutăți notabile în gama CESAROM safe+. Acestea vin în completarea colecțiilor de gresie porțelanată CESAROM.

Reprezentanții CESAROM afirmă că, din punct de vedere estetic, mozaicul porțelanat adaugă oricărei amenajări dinamism, originalitate și profunzime. Din punct de vedere funcțional, mozaicul este soluția ideală pentru dușul de tip walk-in, unde panta și drenajul sunt aspecte esențiale. Mozaicul este antiderapant, se potrivește perfect pe suprafețe curbe sau înguste. Fiind porțelanat se poate utiliza atât la exterior, cât și la interior.

De asemenea, plintele ceramice și-au făcut loc în trenduri, fiind accesorii care dacă sunt folosite în concordanță cu plăcile ceramice oferă un aspect unitar și cursiv încăperii amenajate. Funcțional, plinta ceramică aduce avantaje multiple: este ușor de curățat, nu adună praful și are durată de viață incomparabil mai lungă decât plintele de PVC, MDF sau chiar lemn.

Cele 150 de modele noi de plăci de gresie și faianță CESAROM, alături de cele deja existente în portofoliul companiei sunt disponibile în rețelele distribuitorilor specializați din toată țara, în rețelele de bricolaj precum Ambient, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, dar și în magazinele proprii CESAROM din Cluj-Napoca și București.

# # #

Despre CESAROM

CESAROM, liderul pieţei româneşti de gresie şi faianţă este unul dintre brandurile cu tradiţie din România, având o istorie de 60 de ani. CESAROM se produce in fabrica Sanex SA din Cluj-Napoca, companie care a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger GmbH, lider in producţia europeană de plăci ceramice (gresie, faianţă şi decoruri ceramice).

În prezent, capacitatea totală de producţie din cadrul fabricii Sanex SA din Cluj-Napoca se ridică la peste 8 milioane de metri pătraţi anual, SANEX SA comercializând o gamă variată de modele de gresie, faianţă şi plăci decor. Toate colecţiile CESAROM pot fi vizualizate pe www.cesarom.ro.

Back to top button