fbpx
Educatie

World of Dance România oferă în premieră un cec în valoare de 10.000 de dolari celei mai bune trupe de dans. Bucureștiul devine Capitala dansului între 4 și 5 noiembrie 2023

Bucureștiul devine epicentrul dansului în luna noiembrie. Evenimentul de prestigiu World of Dance, recunoscut la nivel mondial, se desfășoară și în România în primul weekend al lunii noiembrie 2023. Ediția specială organizată pe 4 și 5 noiembrie reunește dansatori talentați din peste 11 țări europene și un juriu format din nume grele ale industriei mondiale de dans.

Pentru prima dată în istoria competițiilor de dans din România, World of Dance România 2023 pune la bătaie un premiu în valoare de 10.000 de dolari pentru marele câștigător. Acordarea unui astfel de cec marchează un moment istoric pentru industria dansului din România și consacră evenimentul ca referință în peisajul artistic. Valoarea totală a premiilor pentru întreaga competiție, se ridică la aproape 20.000 dolari.

World of Dance România deschide calea tuturor dansatorilor spre a face performanță într-un concurs de prestigiu, evaluați din punct de vedere tehnic și coregrafic de către opt dintre cei mai mari profesioniști de talie mondială.

Evenimentul este planificat pe parcursul a două zile consecutive și va avea loc la Nord Events Center by Globalworth, o locație de primă clasă din București, care se remarcă prin facilitățile moderne și spațiile generoase pentru un eveniment de dans de anvergură.

World of Dance România 2023 își propune să sprijine tinerele talente să continue să se dezvolte și să își exprime creativitatea, oferind atât dansatorilor, cât și publicului, un mediu propice pentru a se conecta cu arta dansului.

World of Dance România adună la masa juriului nume de talie mondială care vor susține pe 5 noiembrie workshop-uri unice în Europa.

World of Dance România aduce în țară un juriu de elită pentru a evalua competiția din data de 4 noiembrie și pentru a facilita 8 workshop-uri unice pe data de 5 noiembrie 2023. Participanții competiției vor fi jurizați de către opt dintre cei mai mari dansatori și coregrafi ai industriei mondiale de dans:

Anthony Lee – Fondator al trupei Kinjaz din SUA;

Kenzo Alvares – Coregraf, cântăreț și DJ;

Mike Song – Fondator al trupei Kinjaz din SUA;

Melvin TimTim – Nominalizat la premiile Emmy pentru coregrafie din SUA;

Laure Courtellemont – Specialist în stilul Dancehall, coregraf New York Broadway Dance Center;

Bam Martin – Dansator și coregraf din SUA, membru GRV & Kinjaz;

Ruthie Fantaye – coregraf din SUA;

Jackenzy Desauguste – Coregraf la Lax Studio din Franța.

Workshop-urile reprezintă o oportunitate de dezvoltare artistică și se adresează tuturor categoriilor de dansatori, acoperind o varietate de stiluri de dans.

Prezența celor opt experți ai industriei mondiale a dansului este o oportunitate rară și aduce o contribuție valoroasă industriei din România, punând la dispoziția participanților cunoștințe din lumea dansului mondial, tehnici și sfaturi în beneficiul tuturor artiștilor, indiferent de nivelul de pregătire.

Alex Velea și Shurubel sunt prezentatorii competiției World of Dance România

Evenimentul World of Dance România va fi prezentat de două personalități consacrate în lumea muzicii și a divertismentului autohton, Alex Velea și Shurubel.

World of Dance România este organizat de către Piticu, cunoscut în calitate de membru al trupei Simplu, o personalitate cu experiență vastă în industria muzicală și a dansului. Inițiativa reprezintă și debutul său în calitate de gazdă și organizator al primei ediții World of Dance România.

Piticu deține în exclusivitate licența prestigiosului concurs pe piața românească și își propune să ofere pasionaților de dans din țară și din întreaga Europă oportunități unice de evoluție în industria națională și internațională a dansului.

Pentru mai multe informații despre eveniment, despre achiziționarea biletelor pentru spectatori sau a pachetleor de workshop-uri, precum și pentru întrebări suplimentare, urmăriți paginile oficiale de Instagram și Facebook World of Dance România precum și website-ul evenimentului.

Instagram: https://www.instagram.com/worldofdance_romania/

Facebook: https://www.facebook.com/worldofdanceromania

Website: https://www.worldofdanceromania.com/

Back to top button