fbpx
Casă & Familie

Universarium: când copiii descoperă Universul

Expoziția Universarium este o experiență memorabilă pentru cei mici

În perioada 25 mai – 8 iunie Park Lake invită copiii peste 6 ani la Expoziția Universarium. Este o expoziție de interacțiune digitală, care vine ca o alternativă la spațiile convenționale de joacă pentru copii. Prin tehnologia interactivă destinată celor mici, ParkLake își propune să le deschidă un univers în care pot experimenta aventuri palpitante și educative în același timp. 

Dezvoltat de Emil Drăgan, realizatorul conceptului si al instalațiilor interactive, proiectul are un caracter inovator, care oferă experiențe unice în România și Europa, îmbinând cultura cu tehnologia și tradiția cu modernitatea.

În cadrul expoziției, micii vizitatori vor avea ocazia să interacționeze cu cea mai nouă tehnologie, care aduce împreună realitatea augmentată, realitatea virtuală, senzori diverși, holograme interactive, precum și personaje și povești din lumi imaginare. 

Instalațiile interactive vor purta copiii în universuri magice, oferindu-le în același timp o experiență educațională. Cei mici vor avea parte de o incursiune cultural holografică, se vor transpune în lumea lui Aladdin printr-un oraș arab, vor cânta la instrumente virtuale și vor avea parte și de multe alte suprize. 

Vă așteptăm la etajul 1, în zona magazinelor pentru copii, între 14:00 – 21:00, de luni până vineri, iar în weekend, între 12:00 – 21:00. 

Vernisajul are loc pe 25 mai, la ora 19:00, iar intrarea este liberă!

Expoziția Universarium va fi o experiență captivantă atât pentru micii vizitatori ai centrului comercial ParkLake Shopping Center, cât și pentru adulții care îi însoțesc. Bucurați-vă în familie de un moment memorabil printr-o expoziție multisenzorială care celebrează curiozități nebănuite ale tehnologiei. 

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.

Back to top button