fbpx
Timp liber

Ugur Yesil, CEO Kanal D, a fost premiat pentru Excelență în Management de Televiziune

 Ugur Yesil, CEO Kanal D, a primit distincția pentru „Excelență în Managementul de Televiziune” la „Gala Premiilor de Excelență” organizată de publicația „Business Arena”.  Prin intermediul acestui prestigios eveniment anual, sunt celebrate realizările organizațiilor și ale oamenilor cheie din domenii diverse: afaceri, sport, mass-media, cultură, voluntariat etc.

În 2021, un an marcat de efectele pandemiei, în care toate business-urile au trecut printr-o perioada extrem de dificilă, Kanal D a performat, grație unui management foarte bine articulat. Ugur Yesil, CEO Kanal D, a știut cum să-și motiveze echipa, să facă diferența pe piața media, conectat fiind în permanentă la nevoile unui public exigent. Rezultatele excelente ale Kanal D au fost posibile datorită unui management performant și efortului susținut de echipă.

În perioada ianuarie-noiembrie 2021, Kanal D a înregistrat cea mai mare creștere a cotei de piață (20%) față de aceeași perioadă a anului precedent, la nivel Național, în Prime Time (20:00 – 24:00). De la un share de 14,4%, înregistrat în 2020, stația a evoluat la o cota de piață de 17,3% anul acesta, Kanal D ocupând astfel locul doi în topul televiziunilor la nivel Național, în intervalul menționat anterior.

În primele trei trimestre ale anului 2021, Kanal D s-a plasat pe primul loc în audiențe, la nivelul publicului Național, în Prime Time (20:00 – 24:00),  cu o cota de piață 18,1%, și o creștere de 25% față de aceeași perioada a anului precedent. Printre personalitățile prezente la evenimentul care a celebrat oamenii marcanți ai anului 2021 s-au aflat și vedete Kanal D. Ilinca Obadescu, prezentatoare a Știrilor Kanal D, și Raluca Bădulescu, unul dintre jurații show-ului „Bravo ai stil! Celebrities”, au strălucit pe covorul roșu.  Printre invitații serii s-au numărat și canotoarele Simona Geanina Radiș și Nicoleta Ancuța Bodnar, cele care au adus României Aurul la Jocurile Olimpice de la Tokyo, precum și Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj și una dintre

Back to top button