fbpx
Digital & Tehnologie

SSD-ul Enterprise DC600M oferă protecție împotriva pierderilor de energie electrică

Kingston Digital Europe Co LLP,  filiala de memorii flash a Kingston Technology Company, Inc. un lider global în domeniul produselor de memorie și al soluțiilor tehnologice, a anunțat astăzi noul SSD Enterprise DC600M. Kingston DC600M este optimizat pentru sarcini de lucru cu utilizare mixtă, oferind  un excelent Quality of Service (QoS)1 pentru a se asigura că latența și coerența IOPS sunt conform cu acordurile la nivel de servicii.

DC600M este o unitate de stocare cu interfață SATA 3.0 şi 6Gbps, echipată cu tehnologie 3D TLC NAND şi potrivită pentru utilizarea în serverele de mare volum montate în unități rack. Unitatea include protecție hardware integrată împotriva pierderilor de energie prin intermediul unor condensatori speciali, pentru a proteja datele în cazul întreruperilor neașteptate de energie, reducând riscul de pierdere a datelor și asigurând repornirea cu succes a unității la următoarea pornire a sistemului. Oferind latențe scăzute pe o gamă largă de sarcini de lucru de citire și scriere, DC600M este proiectat pentru integratorii de sisteme, centrele de date hyperscale și furnizorii de servicii cloud.

” Calitatea serviciului (QoS) pentru un SSD dedicat companiilor este esențial deoarece centrele de date și sarcinile de lucru cer stabilitate și latență scăzută, astfel încât nivelul de performanță să satisfacă cerinţele stricte de SLA ale clienților”, a declarat Tony Hollingsbee, director comercial SSD, Kingston EMEA. „În plus, DC600M este o unitate cu criptare AES pe 256 de biți, ceea ce o face să fie soluția de stocare optimă pentru centrele de date atunci când îi combini fiabilitatea sa de nivel enterprise și cerinţele sale stricte în materie de QoS,  împreună cu legendarul suport de vânzări oferit de Kingston.”

DC600M este disponibil în capacități de 480GB, 960GB, 1920GB, 3840GB și 7680GB2.

Pentru mai multe informații, vizitați www.kingston.com.

Back to top button