fbpx
Casă & Familie

Easybox pentru ajutoare

Sameday pune la dispoziția donatorilor rețeaua easybox, pentru a ajuta situația refugiaților din Ucraina

Compania românească de curierat, Sameday se alătură campaniei „Umanitatea nu are granițe”, semnate de Crucea Roșie Română. Peste 2.400 de lockere easybox din întreaga țară sunt pregătite să primească donații pentru refugiații ucraineni.

Categoriile de produse care pot fi donate prin easybox sunt: produse de îngrijire pentru bebeluși și copii, produse de igienă personală, produse medicale de prim-ajutor, conserve, produse instant, băuturi calde, dulciuri.

Sameday România este partener logistic pentru mai multe ONG-uri și companii din țară.  Astfel, cei care vor să susțină cauza refugiaților ucraineni și să facă donații direcționate către aceștia pot realiza trimiteri gratuit, prin intermediul companiei de curierat. Categoriile de produse acceptate în sertarele easybox includ produse de îngrijire pentru bebeluși și copii, produse de igienă personală, produse medicale de prim-ajutor, conserve, preparate și băuturi instant, dulciuri cu termen de valabilitate prelungit. 

Pentru a accesa lockerele easybox din proximitatea lor, donatorii sunt invitați să se înregistreze gratuit pe sameday.ro/easybox-donatie. Aici, sistemul le va genera un cod unic cu care pot merge oricând și la oricare easybox pentru a lăsa pachetele donate. Întreaga procedură este simplă și rapidă, oferind flexibilitate celor dispuși să ajute.

Toate donațiile vor fi colectate de către mașinile de distribuție Sameday și vor fi direcționate către filialele Crucea Roșie Română. Reprezentanții organizației umanitare sunt în legătură permanentă cu autoritățile locale și naționale și monitorizează nevoile din diferite regiuni, pentru a se asigura că resursele sunt alocate eficient.

De la declanșarea crizei internaționale, Sameday s-a implicat activ, cu consecvență în inițiative de ajutorare, alături de alte companii și organizații nonguvernamenatele care sprijină refugiații ucraineni:

– A transportat paturi de terapie intensivă pentru Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU).

– A pus la dispoziție tir-uri pentru convoiul cu ajutoare umanitare care a ajuns în Cernăuți, Ucraina.

– A acordat sprijin logistic Fundației Conservation Carpathia.

– Oferă sprijin în transportul de donații colectate sau achiziționate de Asociația Pastel.

Mai mult, compania de curierat continuă să se implice în initițiative umanitare create pentru a oferi suport refugiaților ucraineni, sprijinindu-și clienții și partenerii în a oferi ajutor celor care fug din calea conflictului de pe teritoriul Ucrainei.

Easyboxurile Sameday rămân deschise pe o perioadă nelimitată, în funcție de nevoile existente.

Pentru mai multe informații, accesați https://sameday.ro sau conectați-vă cu Sameday România pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/sameday-romania.

Back to top button