fbpx
ABC financiar

DR. GABOR MATÉ VINE ÎN ROMÂNIA, LA BRAND MINDS 2022

Pe 17 și 18 iunie, dr Gabor Mate va fi unul dintre cei mai prestigioși invitați la conferința Brand Minds 2022

Pe 17 iunie 2022, Dr. Gabor Maté va fi prezent în România ca speaker la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului: BRAND MINDS 2022, care va avea loc în București, la Romexpo.

De ce îl iubim și îl respectăm pe dr Gabor Mate

Celebrul autor al bestseller-ului „Când corpul spune NU” și al documentarului „Înțelepciunea traumei” Gabor Mate este una dintre vocile cele mai respectate și ascultate din domeniul științelor medicale și sociale astâzi. În plină pandemie, milioane de oameni din întreaga lume au urmărit și au popularizat lansarea documentarului său Înțelepciunea traumei ca pe un blockbuster de odinioară. Asta deoarece cu toții știam și aveam nevoie să auzim spus cu voce tare: între trup și suflet există o continuitate și o comunicare imperturbabile și fără echivoc, iar forțările aduse unuia nu au cum să nu lase urme asupra celuilalt.

Cu un mesaj plin de compasiune, documentarul științific realizat de Dr. Maté despre înțelesurile profunde ale traumelor ascunse și suferințele provocate de acestea, dar și despre potențialul de vindecare al umanității, „Înțelepciunea traumei” s-a bucurat de succes în toată lumea, fiind vizionat de peste 5.000.000 de persoane din 230 de țări.

Brand Minds reunește minți de aur

Autori internaționali de renume, cercetători remarcabili și oameni de afaceri străluciți vin în fiecare an la conferințele BRAND MINDS pentru a oferi cel mai relevant și actual conținut, util în dezvoltarea profesională și personală. Iar această ediție nu face excepție, cu cel puțin 7 speakeri remarcabili, confirmați până în prezent. Cel mai recent vorbitor anunțat, Dr. Maté este un cunoscut specialist în domeniul dependențelor și nu numai, cu peste 20 de ani de experiență clinică și de cercetare. De asemenea, activitatea sa și munca de cercetare privind stresul ascuns, traumele, tulburările emoționale și impactul acestora asupra sănătății oamenilor, funcționării organizațiilor și al societății au devenit, de asemenea, foarte apreciate la nivel mondial. 

La evenimentul BRAND MINDS 2022, Dr. Gabor Maté va vorbi despre costul stresului ascuns și despre relația corp-minte.

O minte de aur, în cifre

Dr Gabor Mate a fost distins cupremiul Hubert Evans Prize pentru literatură de non-ficțiune, cu premiul „Order of Canada”, cea mai înaltă distincție civilă a țării sale, pentru activitatea sa medicală și pentru scrierile sale revoluționare, precum și cu „Civic Merit Award din partea orașului său natal, Vancouver.

Este, de asemenea, foarte cunoscut pentru cartea sa de succes „Când corpul spune NU„, clasată pe locul 1 în 2021 la categoria „Cărți publicate pentru prima dată în România”, a cărei prime ediții s-a epuizat înainte de a ieși din tipar, potrivit Curtea Veche Publishing,

Participanți la Brand Minds 2022

Pe lângă participarea lui Gabor Maté la eveniment, BRAND MINDS 2022 aduce pe scena de la Romexpo încă 6 experți, pe 17 și 18 iunie:

  1. GARY VAYNERCHUK CEO VaynerMedia – Investor & Entrepreneur
  2. JORDAN B. PETERSON – World Famous Psychologist & Bestselling Author
  3. DANIEL PINK #1NY Times Bestselling Author & Sales Expert
  4. JONAH BERGER – Consumer Behavior Expert
  5. WHITNEY JOHNSON – Team Performance Expert
  6. ANGELA OGUNTALA – Futurist & Innovation Expert

Mai multe detalii despre eveniment și despre biletele de acces sunt disponibile pe: www.brandminds.ro

Back to top button