fbpx
Timp liber

Kaufland lansează primul mobile game în lumea Animaterra

București, 28 septembrie 2022Kaufland lansează primul mobile game în lumea aventurii Animaterra și aduce, astfel, inovația în retailul din România și în rândul clienților.

Primul joc în lumea Animaterra este disponibil gratuit în App Store și Google Play. Descoperirea personajelor de poveste este un proces dinamic și invită la îmbunătățirea atenției, creativității și inteligenței utilizatorului.

Probele dispuse pe harta jocului se desfășoară într-un spațiu rural, alături de personaje îndrăgite ale copilăriei și Tudor, Lia, Sara și Cosmin. Personajele vor ghida jucătorii, imediat după logare, în descoperirea fantasticei lumi Animaterra.

„Menținerea poziției de game changer cere inovație continuă, iar la Kaufland ne concentrăm permanent pe metode și soluții care să răspundă nevoilor clientului. Primul mobile game în lumea Animaterra reprezintă o mare realizare pentru noi și pentru piața de retail din România și suntem bucuroși că o putem împărtăși cu toți cei care încă mai cred în valorile românești.”, a declarat Silviu Buidan, Head of Digital Marketing la Kaufland România.

Campania de marketing care însoțește lansarea primului mobile game în lumea Animaterra include toate canalele de comunicare: TV, radio, materiale instore, OOH și proiecte media dedicate. Campania aduce în prim-plan  un produs care subscrie la una dintre cele mai importante valori Kaufland – inovația.

Jocul Animaterra poate fi descărcat de către utilizatorii cu vârsta de peste 12 ani.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 156 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Kaufland angajează persoane cu dizabilități la nivel național. Cei interesați pot aplica online, pe cariere.kaufland.ro – unde este disponibilă lista posturilor vacante, prin e-mail la cariere@kaufland.ro sau la numărul de telefon 021.9132

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.ro   

Back to top button