fbpx
Timp liber

Kaufland își prezintă programul de la Untold: acces rapid, cazare, experiențe inedite și mii de premii instant

București, 04 august 2022 – Astăzi, cu ocazia începerii celui mai mare festival din România, UNTOLD, Kaufland anunță experiențele inedite pe care le-a pregătit pentru iubitorii de distracție. A șaptea ediție a festivalului UNTOLD se desfășoară între 04 și 07 august.

Acces rapid la festival și vouchere pentru cazare

Kaufland facilitează intrarea la festival prin zona denumită Fast Lane, unde participanții pot efectua Check-in-ul și își pot ridica brățările de acces, evitând astfel cozile. Tot aici sunt așteptați și câștigătorii concursurilor pentru ridicarea biletelor.

Programul este cuprins între 14:00-22:00 miercuri, 14:00-02:00 de joi până sâmbătă, respectiv, 14:00-22:00 duminică.

Scenă, Food Court și experiență culinară premium, powered by Kaufland

Și în acest an, scena Daydreaming by Kaufland va aduce în cele patru zile de festival, peste 30 artiști de renume, printre care: Armen Miran & Hraach, Damian Lazarus, Raresh, Sebastien Leger Modular Live Show, Mihai Popoviciu, Hernan Cattaneo B2B Nick Warren, Marwan și Day Dreamers (Marwan, Woodnote, Dub FX).

Participanții la Untold vor putea să facă un popas la Food Court, unde pot savura un meniu special cu coaste sau diverse sortimente de wok. Aceștia pot opta și pentru o experiență culinară completă la Kaufland Pop-Up Restaurant, unde sunt așteptați cu preparate savuroase, precum antricot de vită cu sos de trufe, somos cu sos teriaki, creveți marinați cu curry, salate și o selecție de vinuri.

Zonă de hairstyling cu produsele cosmetice bevola

Cei care au nevoie să își rearanjeze părul o pot face gratuit, cu ajutorul stiliștilor, la unul dintre cele trei standuri bevola, marca proprie de produse de îngrijire Kaufland.

Provocări, jocuri și mii de premii, pe loc

Amatorii de distracții sunt așteptați cu jocuri și provocări, iar Kaufland oferă zilnic mii de premii, instant – tatuaje temporare, hanorace Unified Designers – realizate de tineri designeri români, hanorace și tricouri cu grafică de festival, șepci, borsete, vouchere pentru Food Court și Kaufland Pop-Up Restaurant, experiențe unice la festival – meet & greet cu artiștii UNTOLD, acces în spatele scenei și pe Main Stage etc.

Participanții la festival își pot testa abilitățile de sportivi la Robokeeper sau își pot demonstra talentul la dans în zona Just Dance, alături de voluntarii de la Bucurie în Mișcare. Mai mult, la standul Human Claw Machine, festivalierii sunt provocați să se folosească de propriul corp pentru a aduna puncte, care se transformă în premii și experiențe inedite.

Dragostea trece prin portofel și pe la festival

Primul show de dating pe nevăzute, în care oamenii își alegeau perechea în funcție de coșul de cumpărături, ajunge la UNTOLD. Toți cei care doresc să își găsească jumătatea la festival, se pot înscrie la barul din zona Daydreaming, în baza băuturilor comandate. Șase perechi vor avea parte de o întâlnire la Kaufland Pop-Up Restaurant.

Zone de sustenabilitate și distracție eco-friendly

Kaufland a pregătit și zone speciale eco-friendly, alături de Asociația Act For Tomorrow, prin care promovează cauze de responsabilitate socială, în timp ce invită festivalierii la distracție.

Ca parte a campaniei #TurismFărăDeșeuri, Kaufland și Act For Tomorrow îi recompensează pe cei care se alătură misiunii de a contribui la o Românie mai curată și mai verde. Cine postează pe rețelele de social media o poză/un video din natură sau de la festival, în care ține în mână un deșeu (plastic, hârtie/carton, sticlă sau metal) și etichetează @actfortomorrow.ro, @kauflandromania și #TurismFaraDeseuri, se poate bucura de o serie de experiențe inedite: meet & greet cu artiștii și influencerii preferați sau acces în spatele scenei.

În cadrul festivalului, Kaufland a montat un braț robotic care colectează PET-uri și doze din aluminiu și trei automate de colectare, iar cei care aleg să recicleze sunt răsplătiți cu bilete de participare la Human Claw Machine, borsete și energizante Crazy Wolf. Mai mult, aceștia vor avea la dispoziție și alte containere de colectare selectivă a deșeurilor.

Zona de cariere

Tot în cadrul UNTOLD, echipa de recrutare Kaufland România a pregătit surprize pentru participanți. Aceștia sunt invitați la photo corner-ul Kaufland Cariere, inspirat din sloganul „E timpul pentru ceva noi”. Toți cei care postează pe conturile lor de social media pozele realizate aici, pot extrage unul dintre premiile oferite pe loc la Zona de cariere – un voucher pentru barul Daydreaming, o pelerină de ploaie, o brățară lucrată manual, o bandană, un tricou sau o experiență la Main Stage.

După Untold, cei care doresc să se alăture echipei o pot face pe www.cariere.kaufland.ro.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.450 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de peste 153 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: presa@kaufland.ro   

Back to top button