fbpx
Timp liber

Cum păstrezi și în bătaia razelor soarelui strălucirea părului vopsit

Soluții pentru a face față provocărilor verii

În sezonul cald, apar și primele pericole pentru  un păr strălucitor și hidratat : razele UV, clorul din apa de la piscină, apa sarată a mării și umiditatea crescută. Rezultatul? Vârfuri despicate, arsuri ale scalpului, fire rebele și mătuirea culorii obținută prin vopsea.

Alin Lazăr, membru în echipa Londa Professional, oferă 3 sfaturi pentru a îngriji părul vopsit pe timpul verii. 

1 Prelungește rezultatele colorării cu ajutorul unor produse de îngrijire special formulate pentru părul vopsit. Astfel, te vei bucura mai mult timp de o nuanță mereu proaspătă

2 Mizează pe un spay de hidratare fără clătire pentru protecția culorii.  Un astfel de produs protejează părul vopsit împotriva decolorării  și mătuirii culorii. Sprayul de hidratare fără clătire pentru protecția culorii Color Radiance de la Londa Professional oferă instantaneu luminozitate părului vopsit și îl protejează împotriva decolorării. Formula sa conține extract de fructul pasiuni și de coajă de portocală, renumită pentru stoparea efectelor de oxidare. 

3 Folosește produse de îngrijire cu factor de protecție solară, cum sunt cele din gama INVIGO Sun de la Wella Professionals. Scopul produselor SPF pentru îngrijirea părului este de a proteja culoarea și de a preveni deshidratarea firelor.  Acestea previn deteriorarea fibrei,  oferă protecție împotriva razelor UV și mențin culoarea vibrantă,

Iar pentru a face față provocărilor cu care se confruntă părul blond, experții de la Fudge Professional au lansat EVERYDAY CLEAN BLONDE DAMAGE REWIND VIOLET. Gama de îngrijire zilnică a părului blond cu tehnologia unică OptiPlex care ajută la reconstrucția legăturilor după daunele provocate de produsele chimice, de styling și de mediu este disponibilă în toate saloanele GETT’S începând cu luna aprilie și online pe www.getts.shop.ro

  • EVERYDAY CLEAN BLONDE DAMAGE REWIND VIOLET-TONING SHAMPOO -șampon pentru păr blond pentru utilizare zilnică  este conceput pentru a menține șuvițele deschise. Special formulat pentru a contracara tonurile galbene în timp ce repară aspectul deteriorării, șamponul violet folosește tehnologia profesională de salon pentru a oferi rezultate excepționale acasă. Utilizat zilnic, șamponul va face părul de două ori mai moale și de zece ori mai neted, iar tehnologia FragranceFuse™, va conferi parfum până la 24 de ore.
  • EVERYDAY CLEAN BLONDE DAMAGE REWIND VIOLET-TONING CONDITIONER – Balsam pentru păr blond pentru utilizare zilnică. Balsamul cu forță dublă folosește micro-pigmenți violeti pentru a calma tonurile arămii și tehnologia OPTI-PLEX pentru a întări părul și a reconstrui daunele cauzate de tratamentele chimice și de coafarea termică pentru un păr mai blond, mai puternic și mai neted.

EVERYDAY CLEAN BLONDE DAMAGE REWIND VIOLET-TONING TREATMENT-Tratament pentru păr blond pentru utilizare zilnică

Tratamentul Clean Blonde Damage Rewind de la Fudge conține micro-pigmenți violet cu putere maximă pentru a îndepărta nuanțele de galben și tehnologia Opti-PLEX™ pentru a hrăni părul, astfel încât nu trebuie să alegeți între tonifiere și reparare.

Back to top button