fbpx
Casă & Familie

Copiii și părinții sar în sus de bucurie la 1uniFEST

După o pauză de doi ani din cauza pandemiei, anul acesta de 1 Iunie revine 1uniFEST

Itsy Bitsy, împreună cu partenerii săi, au pregătit toate activitățile și surprizele pe placul copiilor și părinților, pentru un maraton de joacă și distracție care va umple tot parcul Al Ioan Cuza (IOR) din București, o zi întreagă. Peste 500 de artiști mari și mici vor cânta, vor dansa și vor face magie – la propriu și la figurat – pentru o revedere memorabilă, în aer liber. 

Toți copiii mici și mari au o mulțime de motive să sară în sus de bucurie la 1uniFEST: o zi întreagă de joacă afară, dans și distracție! Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark și Dj Dodi îi așteaptă pe copii între orele 9:00 și 22:00 în Parcul Al. I. Cuza din București, să sărbătorească Ziua Copilului. 

Ce se întâmplă

Copiii își pot antrena superputerile în zone diferite ale parcului, după preferințe:

– Cei pasionați de activități de pictură, art&craft și modelaj găsesc activitățile preferate în zona creativității. 

– În zona curajului, pe copii în așteaptă câini polițiști, motociclete și mașini, simulatoare, ateliere de educație rutieră, precum și ateliere digitale, roboți, gadget-uri și jocuri din realitatea virtuală. 

– Copiii care iubesc mișcarea și sportul vor avea parte, în zona energiei, de trasee și întreceri sportive, demonstrații de tir, scrimă, arte marțiale, gimnastică, handbal, volei și foosball gigant. 

– Pentru a-și dezvolta puterea bunătății, copiii și părinții sunt așteptați la 1uniFEST cu demonstrații de prim ajutor, ateliere de reciclare creativă, dresaj de căței, jocuri în natură și un traseu senzorial. 

– Copiii iubitori de povești și prieteni vor putea participa la spectacole de teatru și improvizație, ateliere de muzică, lansări de cărți pentru copii și ateliere de educație financiară. 

– Curiozitatea și bucuria tuturor copiilor vor fi antrenate prin jocuri, treasure hunt, experimente, întâlniri cu dinozauri și mascote, premii, cadouri și surprize. 

După atât de multă joacă și bucurie, copiii și părinții își vor putea reface puterile în zona de relaxare și hrană sănătoasă. Iar seara se va încheia cu vizionarea animației „Sing” la cinematograful amenajat în aer liber. 

Cum accesăm

Copiii români de pretutindeni vor putea vedea și ei ce se întâmplă în parc urmărind, pe Facebook Itsy Bitsy și pe itsybitsy.ro, transmisiunea LIVE a show-ului de la scena principală. 

Festivalul are intrarea liberă.

Despre Itsy Bitsy

ITSY BITSY este unica platformă integrată de comunicare dedicată copiilor, părinţilor şi educatorilor şi include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, platforma online www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinţi şi copii şi evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în eter în Bucureșți și în peste jumătate din teritoriul României. Lumea Itsy Bitsy o puteţi accesa oriunde şi oricând, prin intermediul aplicaţiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibilă în GooglePlay şi AppStore. Itsy Bitsy a inițiat și obținut, împreună cu partenerii săi, ca 1 Iunie să fie zi liberă naţională şi a iniţiat şi derulat campania strategică naţională de prevenire şi combatere a bullying-ului în şcoli.

Back to top button