fbpx
Timp liber

Cele mai în vogă manichiuri ale anului 2022

Se apropie primăvara, scăpăm de mănuși și cele mai multe dintre femei doresc să aibă mâini îngrijite și frumoase și unghii care să le evidențieze și să le confere un aer de eleganță. Am stat de vorbă cu specialiștii din domeniu și am aflat pentru dvs. care sunt noutățile și tendințele în materie de lac de unghii în această primăvară.

În 2022, avem parte de noutăți cosmetice la fiecare pas, dar și de tendințe cool și inovatoare. Dacă la fiecare început de an suntem interesate de tipul de haine care se poartă, sau de machiaje și coafuri, același lucru îl putem spune și despre manichiuri.

În ultimii ani, manichiura reprezintă atât cartea noastre de vizită, cât și modalitatea ideală de a ne putea exprima.

”În 2022, OPI a pregătit noi tendințe în materie de culori și stiluri, spune Diana Marandiuc, Education Manager OPI România. Noi credem că cele mai râvnite dintre noile linii în manichiură vor fi cele care imprimă unghiilor un look care imită marmura în nuanțe de roz delicat”, adaugă specialista OPI.

Unghii care imită marmura

Dacă în 2021 manichiura French era un must-have, anul acesta avem nevoie de un design ceva mai complex. Încercați o manichiură diferită în care să jonglați cu nuanțele sau să variați tonurile neutre și accentele îndrăznețe. Mâinile capătă o notă unică de rafinament.

Gri-albăstrui

Pantone a anunțat că albastru Periwinkle este culoare anului 2022, dar versatilitatea este un cuvânt cheie pentru lacul de unghii. Este o nunță care se potrivește perfect cu orice ton al pielii și pe lângă asta poate fi folosit cu ușurință ca bază în orice manichiură cu model. Este o nuanță mai degrabă neutră și se asortează ușor cu cele mai variate culori de haine.

Unghii roz Manichiura roz a fost întotdeauna una de impact, fie că vorbim de tonurile puternice, fie de cele suave. Rozurile se potrivesc cu orice. Puteți începe anul cu o pată de culoare. Chiar dacă pare a fi o nuanță ideală zilelor de vară, te provoacă să vă depășiți puțin limitele. Rozul este mereu feminin, iar nuanele deschise au un aspect natural și plă

Back to top button