fbpx
Timp liber

Baletul clasic din Ucraina “Giselle” la Sala Palatului pe 14 mai

În urma războiului și a bombardamentelor mulți oameni au fost nevoiți să își caute refugiu printre străini, nemaiavând posibilitatea să se întoarcă în locul pe care cândva îl numeau “ACASĂ”. Au căpătat numele de REFUGIAȚI și continuă să lupte pentru țara lor prin diverse mijloace, încercând să se facă auzită vocea celor rămași în urmă: rude, prieteni, copii…  Pe 14 mai vă așteptăm la Sala Palatului. Teatrul pentru Ucraina sau Ukrainian Balet a luat naștere în “bătaia puștii, “ iar bieltele sunt deja în vânzare pe www.iabilet.ro

Teatrul de balet este compus din artiști ucrainieni ce se aflau în diverse turnee la izbucnirea conflictului armat, astfel că și-au dat mâna și au început o colaborare pentru a milita împotriva războiului și încetarea acestuia, încercând să facă tot ce pot pentru ajutarea semenilor lor. Aceștia prezintă spectacole de balet în diverse țări precum Italia, Franța, Belgia, Germania, Polonia, acum ajungând și în Romania la Sala Palatului în data de 14 mai 2022, cu spectacolul Giselle.

Încasările rezultate în urma spectacolului susținut vor fi DONATE către ajutarea refugiaților

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Back to top button