fbpx
ABC financiar

Autorul de succes și antreprenorul MARK MANSON  vine în premieră în România

Il veți putea vedea la BRAND MINDS 2022, The Global Thinkers Business Summit

Mark Manson, autor al unora dintre cele mai de succes cărți motivaționale din lume, vine pentru prima dată în România, în calitate de speaker, la BRAND MINDS 2022 – cea mai așteptată conferință de business din Centrul și Estul Europei care va avea loc pe 17 și 18 iunie la Romexpo. 

Foarte apreciat pentru bestsellerurile Arta subtilă a nepăsării și Arta subtilă a disperării, Manson va împărtăși participanților la BRAND MINDS ideile sale cheie despre îmbunătățirea leadership-ului personal. Printre acestea se numără:

Cum influențează psihologia, economia și biologia dezvoltarea personală;

Factorii cheie care îi împiedică pe profesioniști să își atingă obiectivele;

Cum să îmbunătățești calitatea vieții prin aplicarea schemelor extrase din Terapia cognitiv-comportamentală, Terapia dialectic – comportamentală sau Terapia centrată pe emoții.

Pentru „Will”, cartea sa din 2021 pe care a scris-o în colaborare cu starul de la Hollywood Will Smith, Manson a primit premiul NAACP Image Award pentru realizări literare deosebite. Cartea a devenit instantaneu bestsellerul nr. 1 al New York Times, iar Oprah Winfrey a declarat despre conținutul ei că: „Este cea mai bună carte de memorii pe care am citit-o vreodată”.

Cărțile sale Arta subtilă a nepăsării, Arta subtilă a disperării și Will sunt publicate și în România la Lifestyle Publishing, parte a Grupului Editorial Trei. 

20.000 de persoane au urmat cursurile online ale lui Mark Manson de la The Subtle Art School. Lansată în 2022, The Subtle Art School este colecția de cunoștințe extrasă de Mark din aproape 15 ani de experiență în a ajuta oamenii să ducă o viață mai bună. Școala îi ajută pe participanți să se concentreze pe explorarea a ceea ce face ca viața să fie plină de satisfacții și de sens.

MAI PUȚIN DE 30 DE ZILE PÂNĂ LA BRAND MINDS 2022

Cu peste 5500 de profesioniști din 50 de țări așteptați să participe anul acesta, BRAND MINDS este una dintre cele mai mari 5 conferințe de afaceri din Europa. Evenimentul din 2022 este o experiență de 2 zile de business edutainment și are loc în București, la Romexpo, pe 17 și 18 iunie. Pe lângă participarea lui Mark Manson la eveniment, BRAND MINDS 2022 aduce pe scena de la Romexpo încă 7 experți:

GARY VAYNERCHUK – CEO VaynerMedia – Investor & Entrepreneur

JORDAN B. PETERSON – World Famous Psychologist & Bestselling Author

DANIEL PINK – #1NY Times Bestselling Author & Sales Expert

JONAH BERGER – Viral Marketing Expert

WHITNEY JOHNSON – Team Performance Expert

ANGELA OGUNTALA – Futurist & Innovation Expert

GABOR MATÉ – Respected Physician, Speaker & Bestselling Author

DAN ARIELY – Renowned Behavioural Economics Expert

DE CE SĂ NU LIPSEȘTI:

● Networking cu elita mediului de afaceri

La eveniment participă directori de top, investitori, fondatori de start-up-uri, specialiști în vânzări, experți în marketing și publicitate.

● Educație de afaceri de la A la Z

Grupul de experți excepționali va susține discursuri de educație de business si dezvoltare personală cu tehnici, strategii și cadre de top privind:

Extinderea afacerii 

Performanța de top a echipelor

Leadership personal 

Noile reguli de vânzare și influență

Gestionarea stresului legat de muncă

Inovarea în afaceri

Marketing viral 

Dezvoltare personală

Economia comportamentului consumatorului

● Team building-ul anului

Liderii de echipă învață cum să construiască o echipă performantă, iar membrii echipei învață cum să îmbogățească statutul de profesioniști cu și mai multă experiență.

Mai multe pe www.brandminds.com.

Back to top button