fbpx
Timp liber

Arta pe… unghii

prima colectie de NAIL ART realizata de un Nail Artist din România

Roxana Bența este artista care stă în spatele primei colectie de NAIL ART realizata de un Nail Artist din România 

Roxana Bența este un nume binecunoscut în domeniul profesioniștilor care se ocupă de frumusețea unghiilor din România. 

Artista 

Roxana a devenit Nail Artist acum opt ani: „ nu aș putea lucra dacă nu aș avea acest sentiment că mi-am ales meseria care mă face cu adevărat fericită și, mai mult decât atât, faptul că pot oferi la rândul meu fericire clientelor mele și văd acest lucru pe chipul lor“ povestește ea. Acum trei ani Roxana s-a alăturat echipei de traineri OPI Romania și de atunci a participat la numeroase proiecte naționale, printre care merită menționate în mod special premiul câștigat la National Trend Vision Award 2021 – GOLD WINNER NAIL ARTIST OF THE YEAR, precum și participarea în juriul internațional la mișcarea aniversară OPI 40 ANI alături de alți profesioniști și influenceri din Europa de Est.

Colecția

Colecția OPI Playground Station by Roxana Bența pune în scenă noile nuanțe de primăvară din portofoliul #OPIXBOX

Libertatea de mișcare și libertatea de a savura culoarea au inspirat colecția PLAYGROUND STATION by ROXANA BENȚA, care pune în evidență o gamă inedită de oje OPI, perfecte pentru acest sezon. “Am creat 4 nail art-uri în care predomină nuanța lila care este vedetă în trendul de anul acesta, adăugând un usor accent de verde. Pentru persoanele mai îndrăznețe propunerea mea este un nail art în degrade colorat cu imprimeu animal print iar pentru persoanele mai puțin îndrăznețe propunerea mea este un double french în culori pastelate. Iar la final, dar nu în ultimul rând, al patrulea nail art este reprezentat de un design cu look minimalist.”  spune Roxana. Colecția creată de Roxana Bența aduce în prim plan tușe nude, lila și rozulii pline de energie (Achievement Unlocked, Racing for Pinks, Baby Take a Vow) însoțite de corai delicat și foarte senzual (Suzi is My Avatar), accente verzi jucăușe (The Pass is Always Greener) și albastru senin (Can’t CTRL Me,). Sistemul de culoare folosit este OPI Gel Color, care oferă un look perfect obținut în salon cu o purtare impecabilă până la trei săptămâni. 

În noul context post-pandemic ne dorim cu toții culori vesele, pline de optimism și de viață, vrem să revedem bucuria de altădată, să ne conectăm cu prietenii, să petrecem frumos la locul de joacă, la serviciu sau în vacanță. Și sperăm ca propunerile Roxanei, pe care o găsim la noul salon din Cluj Napoca, să inspire comunitatea OPI Lovers să-și exprime creativitatea și imaginația prin culoare și prin design-uri inedite de nail art.

Back to top button