fbpx
Timp liber

5 sfaturi pentru o pedichiura mereu wow

În ultimele luni, am avut suficient timp la dispoziție ca să suspinăm după zilele de vară. Acum, sezonul cald este tot mai aproape și trebuie să avem în vedere că pedichiura nu trebuie neglijată. Odată cu începutul verii, fiecare femeie este curioasă să afle care sunt culorile care fac furori. Vedetele sezonului cald sunt nuanțele nude, roz și tonurile de alb, dar trebuie să știi că și culorile puternice sunt o alegere excelentă.

Pedichiura trebuie să reziste!

”Pentru o pedichiură normală, lacul de unghii este o alegere bună, dar dacă vrei o pedichiură care să reziste optează pentru o ojă gel pe care o poți purta până la 21 de zile”, ne explică Diana Marandiuc, Education Manager OPI Romania. Cu această alegere, picioarele tale vor fi pregătite în permanență pentru orice pereche de sandale sexy.

Spune adio pielii uscate!

În sezonul cald îți vei expune foarte mult picioarele, iar călcâiele crăpate și pielea uscată nu au ce căuta în această ecuație. Pedichiura este crucială pe timpul verii. Cum scapi de celulele moarte de pe picioare? Exfoliază-le des și folosește un buffer, astfel încât călcâiele să fie perfecte atunci când porți sandale. După exfoliere, folosește o mască hidratantă pentru picioare care să combată călcâiele crăpate.

Manichiura și pedichiura nu trebuie să fie de aceeași culoare

De multe ori, avem tendința să asortăm manichiura cu pedichiura, dar aceasta nu este o regulă standard. Poți purta ce culori vrei, când vrei tu, chiar dacă asta presupune să ai cinci nuanțe la un singur picior. Nu te teme să jonglezi cu toată gama cromatică!

Vino cu un plus de strălucire!

Da, culoarea pe care o alegi este foarte importantă, dar la fel de importantă este și strălucirea pe care o poți obține din plin cu Infinite Shine. Această ojă cu un sistem în trei pași are o bază, o culoare și un top coat care imită perfect gelul de unghii și este super glossy. În plus, promite până la 11 zile de rezistență.

Rămâi în tendințe

Dacă ai nevoie de mai multă inspirație când vine vorba de pedichiură, noile noastre obsesii sunt disponibile și în variantele Nail Lacquer, Infinite Shine și GelColor. Așadar, pedichiura visurilor tale este la un pas distanță!

Back to top button