fbpx
Timp liber

22 iunie este Ziua Mondială a Scăldatului!

Cum se sărbătorește la Ensana Health Spa Hotels Sovata

       22 iunie, World Bathing Day – Ziua Mondială a Scăldatului este recunoscută la nivel international și creată de Fundația Bathe the World, onorează și celebrează diversele ritualuri și tradiții care merg mână în mână cu actele de îmbăiere, curățare și întinerire, atrăgând în același timp atenția asupra unei realități crude: în prezent, conform raportului UNICEF, una din trei persoane din lume nu are acces la apă curată pentru scăldat (îmbăiat). 

Ensana Health Spa Hotels Sovata s-a alăturat inițiativei globale din 2018, odată cu deschiderea Lacului Ursu. Anul acesta, în data de 22 iunie, oaspeții cazați la Ensana sunt invitați să facă poze cu locul lor preferat de îmbăiere (din zona spa-urilor sau de la Lacul Alunis), și să le posteze pe Facebook sau Instagram, cu hashtag-urile: #worldbathingday #BatheTogether #BreatheTogether #HealTogether.

„Prin acest pas, dorim să atragem atenția asupra celei mai de seamă comori a planetei, APA. Să subliniem și să celebrăm puterea magică a apei și, totodată, să onorăm tradițiile legate de ceremonia îmbăierii în diferite culturi”, anunță Andrei Rusu, directorul administrativ Ensana Health Spa Hotels Sovata.

„Vindecarea Împreună” – este tema din acest an pentru Ziua Mondială a Scăldatului 

       „Tema noastră pentru 2022 – <Vindecarea Împreună>. Acum este timpul reconectării, reunirii și renașterii pentru comunitatea noastră globală. Simplul act de a te scufunda în apă are puterea de a sparge barierele dintre oameni de diferite medii și de a apropia comunitățile. În această perioadă de schimbări și perturbări, îmbăierea ne amintește de interconexiunile dintre bunăstarea comunităților noastre și bunăstarea planetei noastre.”, este mesajul postat pe pagina ofcială www.worldbathingday.org.

Implică-te!

PASUL 1: Fotografiază locul în care te scalzi!

Pe 22 iunie 2022, oamenii de pe întreaga planetă sunt invitați să posteze o fotografie pe rețelele de socializare cu locul lor preferat de scăldat și astfel să susțină Ziua Mondială a Scăldatului.

Toate imaginile vor fi apoi adăugate în contul official al World Bathing: #worldbathingday

PASUL 2: Postează angajamentul!

Copiază şi inserează apoi textul de mai jos în postarea ta de pe reţelele de socializare:

„Bathe Together, Breathe Together, Heal Together” 

La Sovata, Ziua Mondială a Scăldatului se sărbătorește pe 22 iunie cu un program special la spa, în cadrul Sovata Health Spa Hotel:

8:30 – Aerobic;

10:00 – Gimnastică revigorantă pentru seniori;

11:00 – Gimnastică funcțională;

12:00 – Aquagym;

15:00 – Aerobic;

15:30 – Gimnastică revigorantă pentru seniori;

16:30 – Aquagym;

17:30 – Sesiune de saună cu Bere.

Back to top button