fbpx
Casă & FamilieTimp liber

Kanal D împlinește astăzi, de 1 martie, 15 ani!

15 ani de la lansarea pe piața media din Romania a Kanal D

Aniversarea va fi marcată printr-o ediție specială “Teo Show”, prin materiale dedicate în cadrul Ştirilor Kanal D și in emisiunile Radio Impuls

Kanal D împlinește astăzi, 1 martie 2022, 15 ani de la lansarea pe piața media din Romania, perioada în care și-a îndeplinit misiunea de a oferi publicului entertainment de calitate și informație relevantă, situându-se în top trei televiziuni din Romania, adesea fiind pe primul loc în audiențe, atât în Prime Time cât și în Day Time. 

În topul publicului

Kanal D este una dintre cele mai vizionate și iubite televiziuni din Romania, conectând publicul la informație relevantă și entertainment de calitate prin intermediul unui pachet complex media (TV, Radio și Digital), oferind un conținut inovativ, variat și atractiv și o experiență multi-screen, la standardele tehnologiei de ultimă ora.  Kanal D tine cont de evoluția pieței și a trendurilor de consum și vine în întâmpinarea unui public extrem de divers din punct de vedere al preferințelor cu o ofertă integrată de televiziune (Kanal D TV), radio (Radio Impuls) și digital (canalul de Youtube theXclusive și site-urile oficiale: kanald.ro, stirilekanald.ro, wowbiz.ro, kfetele.ro, radioimpuls.ro).

Trendsetter

Trendsetter fie prin serialele turcești, reality-uri precum “Exatlon” sau “Bravo, ai stil!”, emisiuni de interviuri și reportaje cum sunt “40 de întrebări cu Denise Rifai” și “Asta-i Romania!”, stația investește permanent în cele mai atractive formate. Astazi, 1 martie, s-a lansat un nou grupaj informativ, Știrile de la ora 07:00; urmează, in curând, matinalul „Dimineața cu noi”, o emisiune fresh, plină de energie, dar și informație utilă, care era foarte așteptată de publicul Kanal D. Un quiz show, ce va fi prezentat de Dan Negru, este, de asemenea, o emisiune foarte așteptată, care se află în acest moment în perioada de casting.

Inspirați de public

„Publicul nostru ne-a inspirat să ne dezvoltăm și în aceste direcții, iar astăzi, la împlinirea celor 15 ani de când Kanal D a intrat pe piața din România, îi mulțumim că a fost alături de noi și că ne-a provocat mereu să fim tot mai buni, mai inovatori în ceea ce facem”, a declarat Ugur Yesil, CEO and Executive Board Member Kanal D.

Emisiuni aniversare

Aniversarea Kanal D va fi marcată astăzi și prin materiale speciale în cadrul Știrilor Kanal D și printr-o ediție specială „Teo Show”, în care vedetele Kanal D vor rememora acele momente extraordinare din istoria postului TV, întâmplări amuzante sau care au avut un impact asupra telespectatorilor, dar și a echipei, din fața sau din spatele camerelor. Din fața micilor ecrane, publicul va putea trăi emoția celor mai frumoase povești despre colegialitate și bucuria de a fi împreună.

Și la Radio Impuls ascultătorii se vor bucura de un conținut special dedicat celor 15 ani de Kanal D, dar și celor 3 ani de prietenie, de când Radio Impuls a intrat în portofoliul Dogan Media, la „Dimineața Nebună” și  la „Bară la bară” se vor depana amintiri, vor răsuna cele mai ascultate piese care au o poveste, pentru ca atmosfera să fie una cu totul specială, totul sub umbrela „Îți mai aduci aminte?”.

Cauze nobile

 Stația s-a mobilizat și în contextul actual, marcat de razboiul din Ucraina și de repercusiunile acestuia, susținând și prin intermediul acestor ediții speciale demersurile organizațiilor non-guvernamentale – UNICEF, Crucea Roșie Romania – aflate în teren și oferind sprijin material, medical sau emoțional celor afectați de conflict. Sub #prietenipeviata, Kanal D își invită telespectatorii în această zi plină de emoție să se alăture demersului de a-i susține pe cei aflați în dificultate. În cadrul emisiunilor difuzate de Kanal D vor fi anunțate modalitățile de donație și sprijin. 

Back to top button