fbpx
Casă & Familie

XCLUSIVERSE a stabilit la BRAND MINDS primul record mondial între lumea reală și cea virtuală

XCLUSIVERSE a intrat în Cartea Recordurilor cu cele mai multe avataruri (2041) create la un eveniment fizic, timp de 12 ore, pe 17 iunie 2022

17 iunie 2022 va rămâne în istoria lumii ca primul record mondial în care lumea reală și lumea virtuală și-au dat mâna. La puțin timp de la lansare, XCLUSIVERSE, prima platformă globală de metaverse integrată cu e-commerce, a lansat o provocare în România la evenimentul BRAND MINDS, pe 17 iunie. Aceea de a crea pentru prima dată cele mai multe avataruri la un eveniment fizic și de a aduce împreună două lumi, cea fizică și cea virtuală, timp de 12 ore.  

“Ne-am propus să facem cunoscute avantajele de a folosi lumile virtuale pentru interacțiuni personale și de business.”, a declarat Florina Onetiu, CEO XCLUSIVERSE.

Cu o experiență de peste 20 de ani de antreprenoriat, business și marketing, Florina Onețiu este totodată și prima româncă în poziția de creator și lider al unui produs unic și inovativ. Cu obiectivul de a deveni cel mai mare metaverse din lume cu produse și servicii premium, platfoma XCLUSIVERSE oferă utilizatorilor o experiență completă de business în mediul virtual, adresată piețelor la nivel global. XCLUSIVERSE este un produs complex cu multiple forme de utilizare și domenii variate, de la cel imobiliar, până la produse fizice și virtuale și beneficii exclusive dedicate utilizatorilor în noul mediu digital. 

O afacere de viitor

XCLUSIVERSE este singurul metaverse care conectează furnizori din lumea reală, specialiști, agenți imobiliari, educatori sau oameni de afaceri pe care îi ajută să își extindă afacerea la nivelul următor. 

Platforma XCLUSIVERSE este formată din 3 componente: metaverse, noua lume digitală cu o zonă de interacțiune intensă în mediul virtual, e-commerce – un spațiu unde cei interesați pot să închirieze showroomuri, spații comerciale în care să își vândă produsele fie digitale, sub formă de NFT-uri, fie reale. În cea de-a treia componentă, de crypto investement, vor fi emise tokens de utilitate si securitate, iar utilizatorii vor putea face investiții și ulterior le pot schimba pe platformele de exchange. „Cei care vor intra în lumea XCLUSIVERSE pot cumpăra, în calitate de persoană fizică, produse virtuale. Inclusiv pot achiziționa tokeni de securitate, ce pot reprezenta fracții din proprietăți reale din Dubai sau din alte metropole, pentru a le deține și tranzacționa. Companiile pot închiria birouri virtuale în care oamenii de afaceri se pot întâlni cu clienți din toată lumea cărora le pot expune, printr-o călătorie virtuală complexă și interactivă, produse și servicii din absolut toate domeniile. Spre deosebire de platformele actuale de întâlniri de business sau de cursuri, XCLUSIVERSE oferă o experiență mult mai captivantă, atractivă și reală în care nu se simte bariera unui ecran, ci se împărtășește aceeași realitate”, precizează Florina Onețiu.

Un mediu de afaceri care știe valoarea virtualului

Investiția până în acest moment în XCLUSIVERSE este de 1.1 milion de dolari și beneficiază de cea mai nouă tehnologie în contextul dezvoltării sale în Emiratele Arabe Unite, mai precis în Dubai, unde Florina Onețiu a stabilit centrul noului business.  „În acest moment, Dubai este un hub tehnologic al lumii, vorbim despre un loc și o țară foarte deschise noului mediul de business, cu o viteză uimitoare de reacție și implementare a noilor tehnologii. Începând cu dezvoltarea afacerilor în sistem blockchain și până la introducerea tuturor operațiunilor în metaverse, și nu doar la nivel de afaceri punctuale, ci la nivel guvernamental. De aceea am și ales să creăm acest produs de business pornind de aici și adresându-ne întregii lumi. În acest moment, spun cu mândrie, suntem primii români care creăm și lansăm un astfel de produs, cu o asemenea amploare și conținut. Mă bucur să dezvolt acest business alături o echipă de experți români și să așezăm România la startul pe care îl iau acum doar câteva țări, spre noua realitate virtuală ”, declară Florina Onețiu, CEO și co-fondator XCLUSIVERSE. 

XCLUSIVERSE se adresează persoanelor fizice cu venituri medii și mari, utilizatorilor care doresc să exploreze experiențe uimitoare si interactive în lumea virtuală, investitorilor care își doresc să cumpere si să investească în piața globală imobiliară sau/și în monede virtuale și să beneficieze de avantaje de tranzacționare. Și, nu în ultimul rând, companiilor care doresc să își extindă domeniile de activitate și diferitele produsele și servicii în noul mediu. „XCLUSIVERSE face pasul către acest viitor apropiat printr-o platformă care integrează și schimbă mediul virtual într-o realitate cu mult mai multe opțiuni decât cea fizică și în care se construiesc în acest moment primele structuri perfect funcționale pentru o experiență completă și complexă de utilizare”. 

XCLUSIVERSE este parte a Unicorp Ventures, un fond de investiții orientat către companii cu potențial mare de creștere și piață globală în industrii ca: tehnologie, real estate, entertainment. Din Unicorp Ventures, în care Florina Onețiu ocupă poziția de co-fondator, alături de Cristian Onețiu, mai fac parte: un fond de investiții imobiliare care atrage investitori și gestionează proprietăți imobiliare clasice și bunuri digitale, o companie de software dedicată pieței imobiliare fracționate și un reality TV show în domeniul imobiliar, care urmează a fi produs până la finele anului.  

Back to top button