fbpx
Timp liber

Unde evadezi în ianuarie dacă nu schiezi?

Unde evadezi în ianuarie dacă nu schiezi?

Evadează la SPA! Iată trei destinații SPA deosebite care îți vor încărca bateriile, oferindu-ți energie și substanță de visare!

Ai avea poftă de o vacanță după vacanță? Sau măcar de un weekend de relaxare? Greu de făcut, este sezon de schi și stațiunile montane sunt pline de amatori de aventuri pe pârtie… Noi îți propunem trei destinații cu altfel de atracții!

  1. Piscina cu apă sărată încălzită la Spiri& SPA Hotel Monte Cervo – Covasna

Spirit&Spa este locul ideal pentru a-ți reîncărca bateriile. Designul cu lemn masiv, culorile liniștitoare și luminile blânde creează o locație perfectă pentru relaxare și regenerare totală.

Apa sărată este renumită pentru beneficiile pe care le aduce sănătății, atât la nivelul pielii, cât și la nivel psihic. Apa este încălzită, astfel atât cei care știu să înoate, cât și cei care doresc doar să se bălăcească se pot simți excelent, după care se pot odihni pe șezlongurile confortabile din zona spa a hotelului.

Curajoșii pot experimenta senzația răcoroasă a zăpezii, ca mai apoi să revină în căldura primitoare a Centrului Spa.

Stațiunea Covasna este renumită pentru aerul ei special de aceea nu ratați plimbările în aer liber!

Vei pătrunde în pivnița boltită a castelului, unde vei descoperi o zonă Spa miraculoasă. Nu doar că vei reuși să te desprinzi și să uiți puțin de viața de zi cu zi, dar la final vei pleca cu bateriile reîncărcate. Iar pentru a obține o regenerare și o purificare complete, gama de servicii de la Cellarium Slow Down Spa a fost completată și cu câteva elemente speciale, inspirate din remedii tradiționale de vindecare (terapiile secuiești), cum ar fi Scrub bar-ul, Kneipp-ul Secuiesc sau Virillium-ul.

Într-un peisaj care îți taie respirația (de admirație) și ți-o redă (pentru că aici aerul este sanogen) la Balvanyos Grand Santerra SPA te întâlnești cu terapiile SPA clasice (piscină, saune, jacuzzi) dar și cu câteva tehnici de masaj speciale.

  • Masajul RITUEL A LA BOUGIE, cu o durată de 50 MIN, este un masaj cu lumânări aromate, ultra-reparator și hrănitor, care o să-ți învăluie întregul corp într-o căldură confortabilă de balsam de lumânare topită. Rezultatul? O relaxare profundă a corpului, și o piele învăluită de un parfum montan irezistibil.
  • Masajul YUMEIHO, cu o durată de 80 MIN, este o recuperare perfectă pentru corpul tău. Dacă ești printre persoanele care doresc să simtă mai profund tehnica masajului, acesta este cel potrivit pentru tine. Un masaj cu presiune medie spre mare, adaptat din tehnici tradiționale japoneze, care îmbunătățește mobilitatea întregului corp. Acest tip de masaj utilizează presopunctura, stretching și manipulări articulare ajutând la corectarea tulburărilor posturale și îmbunătățirea stării de sănătate.

Visezi la o relaxare profundă într-un cadru perfect? Vino în Ținutul Covasnei și bucură-te de aceste terapii! Pentru mai multe informații: https://visitcovasna.com/ 

Back to top button