fbpx
Casă & Familie

Un păr colorat cu personalitate

Ce face culoarea pentru părul tău și ce faci tu pentru culoarea părului tău

Un păr frumos întreținut face cât vreo lună de psihoterapie, iar pentru succesul tău profesional cam cât un training nou! De aceea nu-ți face griji și complexe dacă atunci când prietenele tale se străduesc să vopsească ouăle tu te gândești mai mult cum să îți vopsești părul! Cura de întinerire și de prospețime, schimbarea de look, infuzia de curaj, de încredere în tine, te vor face să strălucești și să iradiezi în jur acea bucurie de viață de care familia, prietenii și colegii tăi cea mai mare nevoie în aceste timpuri! Nu te sfii să alegi drumul care ți se pare cel mai atrăgător: drumul spre culoare!

Atenție, atunci când este vorba despre păr trebuie să ținem seama de o grămadă de variabile, care încet, dat sigur, ne vor îndemna spre coafor. Majoritatea nuanțelor moderne presupun integrarea naturală cu forma capului și fizionomie, presupun diferite umbre și dozaje atente de nuanțe. În natură, rareori culoarea părului este uniformă și aceasta este prima eroare pe care ești tentată să o faci acasă: nuanțele de roșu, de blond și de castaniu uniforme sunt vădit artificiale și te îmbătrânesc. Apelează la specialiști, iar anul acesta specialiștii ne recomandă lumina, prin Koleston Perfect Lights de la Wella Professionals. După mulți ani în care nuanțele reci și cenușii se impuneau pe podiumurile de modă, acum, look-urile moderne îmbrățișează nuanțele calde de roșu sau bej confortabil.

Roșul în top

Ca să păstrezi vibrante tonurile de cupru și de roșu, folosește linia de îngrijire ColorMotion+. de la Wella Professionals: conține agenți de legătură WellaPlex, care ajută la reconstruirea legăturilor din firele de păr, pentru ca părul să fie mai puternic, mai catifelat și reflexiile culorii să fie strălucitoare.

Bej confortabil

Tricotajele bej haute couture sunt obsesia sezonului iar părul bej mătăsos împrumută de la ele lookul confortabil. Părul cu textură fină și decolorat are nevoie de multă atenție. Gama de îngrijire Fusion oferă cu până la 95% mai multă rezistență împotriva ruperii. Un ritual de regenerare a părului prin tehnologia Silksteel™. Inspirată de una dintre cele mai puternice fibre din lume, pânza de păianjen, formula inovatoare Fusion Silksteel™ conține lipide și amino-acizi din mătase, care repară instant firul de păr, prevenind ruperea ulterioară.

Aceste propuneri actuale de culoare pot fi realizate cu Koleston Perfect și cu noile tehnici de colorare Mirror Lights și Shadow Lights care creează culori high definition. 

Mirror Lights este un upgrade al serviciului de colorare a rădăcinilor, pentru acoperirea firelor albe. Este vorba de o culoare un pic mai deschisă spre zona feței și de o culoare puțin mai închisă spre spate, fără ca firele albe de păr să se vadă accentuat.

Shadow Lights este un upgrade al serviciului clasic de șuvițe: dacă șuvițele monocrome pot apărea câteodată ca niște dungi artificiale, shadow lights lucrează cu o nuanță mai intensă la culoarea de bază și creează accente de culoare, care se complementează unul pe altul. Se obțin tonuri închise și deschise, care se îmbină frumos în păr.

Cum păstrezi rezultatele acasă? 

1 Nu spăla părul în exces: fiecare spălare deteriorează puțin culoarea. „Ca să prelungești timpul între spălări optează pentru șamponul uscat EIMI Dry Me”, spune Cristina Scrisu, expert Wella Professionals.

2 Când te speli folosește șampon antioxidant: ColorMotion+ Color Protection sau Free Radicals Protection Technology de la Wella Professionals, două opțiuni care reduc formarea radicalilor liberi responsabili pentru estomparea culorii părului.

3 Aplică o dată pe săptămână tratamente: balsamul de păr Color Motion+ Moisturizing Color Reflection și masca Color Motion+ Structure pentru firul de păr agresat.

4 Nu expune părul la soare fără protecție: spray-ul INVIGO UV Hair Color Protection cu vitamina B5.

5 Protejează părul de agenții termici tip placă, ondulator sau foehn pulverizând produaul  EIMI Thermal Image care acționează ca un scut pentru părul tău, dar îl și hidratează

6 Pentru blonduri folosește balsamul INVIGO Blonde Recharge, în două formule, calde și reci.  Cel mai greu se întrețin nuanțele de roșcat: folosește balsamul INVIGO Color Recharge, cu două formule special create atât pentru tonurile reci, cât și pentru cele calde.

Back to top button