fbpx
Casă & FamilieTimp liber

Trendul anului: părul alb

Cum să porți părul alb pentru a te pune în valoare

Cum să porți părul alb pentru a te pune în valoare?

Trend-setterii au stabilit-o cu mult înainte de a ști că actualitățile ne vor scoate tuturor peri albi: părul alb este cel mai lăudat trend al anului! Ceea ce spun specialiștii este că părul alb nu mai este motiv de vopsiri excesive și obstinate în nuanțe închise, ci poate fi pus în valoare ca atare. Dacă ai multe fire albe, alege decolorare pentru tot părul și un nuanțator perlat.

Cum îl îngrijim?

Părul alb are nevoie în permanență de strălucire și hidratare. Dacă vrei ca tonurile de păr să fie puse în valoare, atunci e nevoie să fii atentă atât la rutina de îngrijire, dar și la tunsorile și coafurile pe care le adopți.  După o perioadă de timp, părul tinde să aibă mai multe tonuri de culoare, așadar profită pentru a-ți crea un look inedit! Păr lung, bucle sau împletituri, toate îl vor scoate în evidență.

Pentru efectul creat de buclele lejere pe păr lung aplică Wella Professionals EIMI Ocean Spritz pe părul umed, apoi usucă-l. După acest pas, aplică EIMI Sugar Lift, folosește un ondulator și așază buclele cu ajutorul degetelor. Orice îndreptare a pprului trebuie făcută în acest caz numai cu protecție termică serioasă, cum este EIMI Thermal Image. La final, nu uita să hidratezi părul și pe lungimi cu EIMI Oil Spritz. Eventual poți face o împletitură în coadă de pește sau, dimpotrivă, o împletitură lejeră.

Scurt sau lung, părul alb natural are nevoie de un plus de strălucire. Optează pentru serviciile Express Silver Glow by True Grey pentru a scăpa de tonurile nedorite de galben în doar 15 minute.

Back to top button