fbpx
Casă & Familie

Trendul actual: fashion = sustenabilitate

Din ce în ce mai multe mari branduri aleg să producă și să comunice sustenabilitate

Trendul actual în fashion ține mai puțin de culori, texturi, forme sau croielicât de un concept adaptat timpurilor noastre: sustenabilitatea! Un stil de viață sustenabil nu îți va limita alegerile vestimentare, ci din contră, îți va oferi posibilitatea să creezi look-uri impresionante, care nu doar că îți dau o stare de bine, dar prin care și faci bine. 

Asumarea unei atitudini proactive în viața de zi cu zi înseamnă de asemenea reconstruirea garderobei urmând principiile circularității. TOMMY HILFIGER și-a făcut o misiune din a găsi constant metode de limitare a amprentei de carbon și de apă, folosind materiale ce fac parte dintr-un cerc sustenabil. Bazându-se pe ambițioasa misiune de sustenabilitate a lui Tommy Hilfiger, Waste Nothing și Welcome All, colecția TOMMY HILFIGER Primăvara 2022 este realizată folosind și mai multe metode și materiale sustenabile.

Sfaturi utile pentru sustenabilitate din partea TOMMY HILFIGER

Mai puține spălări. mai multe purtări

Între spălări poți aerisi articolele vestimentare la soare afară, în fața unui geam sau a unui ventilator, pentru a diminua acumularea de mirosuri sau bacterii.

Calitate în loc de cantitate

Investește într-un articol calitativ, creat cu atenție pentru a rezista mai mult timp.

Schimbă sau dăruiește

Schimbă articolele cu persoanele apropiate atunci când nu le mai porți, pentru a le oferi o nouă viață. Un obicei nou și util care ajută planeta.

Și colecția Calvin Klein Jeans inspirată din anii ’90 te invită să te inspiri din item-uri iconice din trecut, reimaginate pentru uzul contemporan precum o pereche de straight jeans’90, produs sustenabil, care poate avantaja orice siluetă. Asortează o jachetă din denim plus size, din bumbac 100%, pe sub care merge perfect un bodysuit croșetat, în culoare neutră. Pentru confortul suprem al picioarelor poți alege o pereche de espadrile, realizată 60% din materiale sustenabile, de asemenea într-o culoare deschisă.

Back to top button