fbpx
Digital & TehnologieTimp liber

Primul festival outdoor de content marketing

În România se organizează primul festival outdoor de content marketing

Primul festival outdoor de content marketing

În România se organizează primul festival outdoor de content marketing

În luna mai a acestui an, industria de marketing din România va beneficia de un boost de energie, inspirație și informație cu ocazia primului și singurului festival outdoor de content marketing din Europa, marca WeContent, care se va desfășura în perioada 26-27 mai la Palatul Știrbey din Buftea, reunind invitați de top din România și din lume.

Un concept unic

Sub sloganul Move out of your content zone, festivalul WeContent iese din tipare și se îndreaptă către profesioniștii din domeniile marketing, comunicare și PR, creatori de conținut, lideri de opinie și antreprenori interesați să-și eficientizeze activitatea și să creeze awareness prin promovarea de conținut relevant. Cu toții sunt invitați pe 26 și 27 mai 2022 la o porție de aer proaspăt și idei bune, care să-i scoată din cotidian și să aducă muncii lor un suflu nou.

Aflat la prima ediție în acest format, WeContent și își propune să fie un festival ca niciun altul, să depășească granițele unei conferințe din spatele ușilor închise, transformându-se într-un real nucleu al expertizei de content marketing din Europa, printr-o abordare revoluționară, care îmbină informația de calitate cu divertismentul și provocarea cu relaxarea.

Ce vom experimenta

„Vor fi spuse povești și lecții valoroase, de către experți cu un know-how divers – de la storytelling, la video și podcasting, totul într-o atmosferă de festival, fără uși închise, cu libertate și idei nelimitate cu privire la strategiile de content marketing“, a declarat Al Kamara, CEO WeContent.

Invitați și speakeri premium

În cadrul WeContent Festival, vor fi în lumina reflectoarelor autori și experți cu diverse specializări, cunoscuți pe plan național sau european pentru rezultatele remarcabile obținute de-a lungul carierei. Aceștia vor dezvălui tendințe și strategii cu aplicabilitate imediată, studii de caz și povești inspiraționale, totul într-o atmosferă destinsă.

Speakeri

Printre speakeri se numără: Payal Arora, antropolog digital și academician renumit și autor premiat; Becky Simms, fondator și CEO al agenției Reflect Digital, cu numeroase premii în domeniu, strateg de marketing digital cu expertiză B2B și B2C și speaker pasionat, mereu dornică să inspire; Carljin Postma, fondatoarea agenției de content marketing The Post, speaker, autor și câștigătoare a titlului Femeia Anului 2017 în Content Marketing.

În total, vor fi prezenți peste 20 de speakeri din Olanda, UK, Belgia, Germania, Spania, Danemarca și Rusia, vor exista 3 scene, 8 masterclass-uri, peste 1200 de participanți (fizic și online), oportunități nenumărate de a învăța lucruri noi, de a aprofunda informații și de a crea conexiuni. Totodată, invitații se vor bucura de concert live și afterpary.

Cum putem participa?

Biletele pot fi achiziționate de pe www.wecontent.eu, iar prețurile lor diferă în funcție de facilitățile pe care le includ. Până la finalul lui ianuarie, biletele por fi cumpărate la preț super early bird.

Back to top button