fbpx
Casă & FamilieTimp liber

Noul trend magnetic în îngrijirea unghiilor

OPI prezintă noul Gel Magnetic pentru îngrijirea unghiilor

Noul trend magnetic în îngrijirea unghiilor

OPI prezintă noul Gel Magnetic pentru îngrijirea unghiilor

Manichiura perfectă necesită timp și îndemânare, de aceea unele persoane preferă să nu o facă acasă – totuși uneori tare ne-ar fi comod să putem realiza acasă niște unghii de mare efect!

Dincolo de îndemânarea de a toaleta unghiile, finisajul este foarte important și aici intervine rolul gelurilor și lacurilor de unghii. Folosiți produse profesionale pentru efect garantat!

Cel mai în trend produs de înfrumusețare a unghiilor

Este gelul cu formulă magnetică OPI Velvet Vision Gel Effects, care creează un efect halucinant de strălucire catifelată pe unghii.

Inovația lansată în Coreea stârnește reacții pe întregul glob, grație efectului său excepțional care reflectă lumina în același mod în care ar face-o textura unei bucăți de catifea.

Realizat pe baza unei formule inovatoare și încorporând pulbere fină magnetică și pigmenți translucizi, noul gel OPI ni se dezvăluie în 6 nuanțe care dau tonul unei iluzii optice permanente. Cel mai mare atuu al noului gel OPI este zona de creativitate nelimitată pe care o inaugurează.

Nuanțe magnetice

Cele 6 nuanțe Velvet Vision Gel Effects se numesc:

– Psychic Plum – un violet catifelat, puternic și îndrăzneț

– Teal Trance – un albastru-verde electric care dă o tentă cosmică unghiilor tale

– Emerald Illusion – aduce o notă mistică de verde manichiurii tale, în timp ce Platinum Eclipse adaugă o dimensiune de argint pur.

– Pentru un strop de magie roz, vei alege Mystic Magenta, iar pentru ceva mai soft, Mauvenetic Poles pune o tușă de aur pe unghiile tale.

Cum funcționează gelul magnetic

Cu OPI Velvet Vision Gel Effects nu e nevoie să aplici vreo bază sau vreun tratament pentru a crea mai multă strălucire pe unghie. Fiecare nuanță se aplică rapid, ușor și eficient. Singurul detaliu de care e nevoie să ții cont ca să obții efectul magnetic de final este să pregătești unghiile, să aplici lacul și apoi să ghidezi magnetul în jurul unghiei ca să poți bifa look-ul dorit.

Poți alege unghii catifelate uniforme sau poți crea variante de design unicat precum animal sau vegetal print.

Varianta clasică

Dacă preferi să folosești lacurile tradiționale, Diana Marandiuc, Education Manager OPI România te sfătuiește cum să aplici lacul astfel încât să fie foarte durabil:

Degresează bine unghiile. Poți repeta această acțiune chiar și de două ori. Insistă bine în șantul unghial!

Ulterior, aplică două straturi generoase de bază ( OPI Natural Nail Base Coat sau OPI Start to Finish) Între straturile pe care le aplici, este necesar să faci o pauză de minim un minut!

Încă ceva: aplică baza pentru unghii chiar și sub unghie. Oferă protecție si ferește unghia de subțiere.

Acum e rândul lacului de unghii, al culorii. Pensulează de mai multe ori! Fii generoasă!

Ultimul pas? Un lac de sigilare: Top Coat sau Brilliant de la OPI.

Dacă acasă ești riguroasă și aplici zilnic un strat de top coat Brilliant, lacul tău de unghii OPI va putea să reziste pe unghii până la 10 zile. 

Ai la dispoziție trei sisteme de culoare OPI Gel Color, Infinite Shine și Nail Lacquer:

OPI Gel Color ofera o manichiură perfecta, cu finisare de lux, ce rezista până la trei saptamani, in timp ce OPI Infinite Shine ofera rezultate de culoare cu o super-stralucire, cu aspect de gel, dar printr-o aplicare traditionala.

Lacul de unghii clasic OPI Nail Lacquer are o formula bogata, foarte pigmentata, pentru o aplicare uniformă, fără dungi.

Back to top button