fbpx
Timp liber

Mizează pe culoarea intensă a părului tău. Află cum te poți bucura cât mai mult de un look cool, fără efect de mătuire

Cum faci ca să îți menții culoarea părului cât mai intensă pe parcursul lunilor fierbinți de vară? Află de la specialiștii Londa Professional ce trebuie să faci ca să eviți efectul de mătuire al culorii.

În sezonul cald, apar și primele pericole pentru un păr strălucitor și hidratat: razele UV, clorul din apa de la piscină, apa sarată a mării și umiditatea crescută. Rezultatul? Vârfuri despicate, arsuri ale scalpului, fire rebele și o culoare mătuită.

Asadar, ce poti face pentru a te bucura de o culoare cât mai intensă? Alin Lazăr, membru în echipa Londa Professional, îți oferă 3 tipsuri pentru a îngriji părul vopsit pe timpul verii. 

„Cum îți protejezi pielea de razele solare, așa ar trebui să ai grijă și de părul tău pentru a te bucura de o culoare vibrantă cât mai mult timp,” explică specialistul Londa Professional. 

3 tipsuri pentru a te bucura de o culoare intensă pe timpul verii 

1. „Prelungește rezultatele colorării cu ajutorul unor produse de îngrijire special formulate pentru părul vopsit. Astfel, te vei bucura mai mult timp de o nuanță mereu proaspătă”, recomandă Alin Lazăr.

2. „Mizează pe un spray de hidratare fără clătire pentru protecția culorii.  Un astfel de produs protejează părul vopsit împotriva decolorării și mătuirii culorii”, explică hairstylistul Londa Professional.

Include în ritualul tău de îngrijire un produs Londa Professional special gândit în acest sens. Sprayul de hidratare fără clătire pentru protecția culorii Color Radiance oferă instantaneu luminozitate părului vopsit și îl protejează împotriva decolorării. Formula sa conține extract de fructul pasiuni și de coajă de portocală, renumită pentru stoparea efectelor de oxidare.  Iar tu te vei putea bucura de o nuanță vie a părului timp îndelungat!3. „Folosește produse de îngrijire cu factor de protecție solară. Scopul produselor SPF pentru îngrijirea părului este de a proteja culoarea și de a preveni deshidratarea firelor.  Acestea previn deteriorarea fibrei, oferă protecție împotriva razelor UV și mențin culoarea vibrantă,” precizează Alin Lazăr.

Back to top button