fbpx
Timp liber

Două produse cosmetice delicate care ar fi bine să fie organice!

Mascara și deodorantul organice echivalează cu o vară fără griji

Deodorantul și mascara sunt considerate de multe dintre noi esențiale, mai ales pe timp de vară. Cu cât le folosim mai mult, cu atât mai important este ca ele să fie lipsite de potențial nociv, deci ar fi bine să le alegem în varianta organică – cel mai simplu este să ne adresăm unui magazin cu produse 100% organice, cum este miobio.ro

1 Mascara – numit și rimel – este cea mai scurtă și mai sigură cale de a da profunzime și expresivitate ochilor, dintr-o singură trăsătură – o remarcă oricine și este valabil mai ales pentru persoanele care poartă ochelari. Însă s-a vorbit la fel de mult despre pericolele pe care le pune mascara prin

aportul zilnic de chimicale pe gene, mai ales dacă tindem să folosim aceste produse dincolo de termenul lor de valabilitate

potențialul de infecție din cauza proliferării bacteriilor pe perii

Sunt numeroși cei care recomandă vara produse de mahiaj warterproof, când stăm la soare și transpirăm, când luăm contactul cu natura. Totuși acestea sunt produsele care conțin cei mai mulți aditivi, greu de controlat și potențial alergenici și nocivi. Se îndepărtează greu și efectele lor tind să se amplifice în timp.

Pe de altă parte, multe persoane consideră că folosirea unor produse din ingrediente organice, deși este mai sigură pentru piele și pentru întreaga noastră stare de sănătate, nu are cum să ne ofere la fel de multe satisfacții estetice, deoarece produsele nu sunt la fel de reziste și pregnante cromatic. Nimic mai incorect! Noile produse organice de makeup de la Madara creează un look perfect, sunt 100% organice și prietenoase cu mediul.

COME CLOSER Infinite Lash Mascara este o mascara jet black, în cel mai strălucitor și intens negru. Oferă volum, definire și alungire pentru un look natural, de o eleganță atemporală. 

Este îmbogățit cu ingrediente active nutritive pentru a oferi genelor  îngrijirea naturală de care au nevoie. Peptidele vegetale contribuie la densitate și volum, în timp ce cerurile vegetale, naturale și vegane, asigură o aplicare facilă și rezistență. Uleiul de ricin organic hrănește și întărește genele. 

Peria în forma sa conică oferă combinația ideală între volum și separare optimă – pentru un look cool și gene perfect definite. Formulat cu pigmenți minerali naturali, lăsând deoparte coloranții sintetici.

Produsul este complementar cu MÁDARA DEEP MATTER Bold Volume: mascara care se poate aplica gradual – pentru un look dezarmant. 

Infuzată cu ulei organic de ricin, formula organică are efecte nutritive pentru gene, în timp ce le oferă volum, definire și alungire. Ceruri naturale vegane și peptide vegetale asigură o aplicare facilă și o rezistență impecabilă. Formula conține numai pigmenți naturali, fără niciun fel de coloranți sintetici. 

2 Deodorantul

Reține în primul rând că tot ce mai citeai despre potențialul nociv al deodorantelor se referă în general la antiperspirante, respectiv acele substanțe care ne împiedică să transpirăm, blocând porii. Pentru a fi foarte eficiene vara, antiperspirantele nu se pot lipsi de sărurile de aluminiu, despre care s-a dovedit că sunt nocive. Ne este însă deschis accesul la uzul deodorantelor, respectiv acele produse care nu împiedică procesul de transpirație, dar neuralizează mirosiurile neplăcute determinate de aceasta. Aceste produse se pot lipsi de săruri de aluminiu, folosind în schimb ingrediente organice de calitate.

Deodorantul PURE POWER de la Madara este un deodorant natural cu extracte vegetale și 0% aluminiu. Asigură prospețime pe tot parcursul zilei și controlul optim asupra mirosurilor neplăcute.

MÁDARA Deodorant HERBAL este un deodorant natural calmant cu salvie baltică şi minerale naturale (0% aluminiu) reduce mirosurile neplăcute fără să astupe porii şi oferă prospeţime pentru întreaga zi. Are o formulă antibacteriană şi calmantă. Se absoarbe rapid, nu lasă urme pe  haine.

Deodorantele cremă Lekker de la SUSANNE KAUFMANN sunt delicioase, așa cum le spune numele ( în olandeză lekker înseamnă bun, plăcut, gustos, delicios, cool, atrăgător, yummy). Deodorantele cremă LEKKER sunt întotdeauna: zero waste, 100% naturale, vegane & cruelty-free. Nu pătează hainele!

Găsiți aceste produse pe miobio.ro

Back to top button