fbpx
Casă & Familie

Ai curajul să îți încurajezi puștiul să fie el însuși?

Oferă-i copilului haine colorate și flexibile!

Care sunt ingredientele din care se plămădește personalitatea copilului? Sunt multe, dar unul dintre cele mai importante este încrederea în sine și capacitatea de autoafirmare. Majoritatea copiilor pornesc cu încredere în bagaj, dar ulterior încep să și-o piardă, de cele mai multe ori din cauza unor demersuri educative prost înțelese. Dacă ții la personalitatea celui mic, primul lucru pe care îl poți face în calitate de părinte este să îl asculți, să iei contact cu preferințele și atitudinile sale, inclusiv cu preferințele vestimentare.

Ca și în cazul testelor psihologice clasice de acum, care prezintă copilui sarcina de a face diferite desene, în special desenul casei, al familiei și al propriei persoane, preferința pentru culori vii este un indicator de vitalitate și optimism. La copiii, preferința pentru hainele colorate este un semn de normalitate – dacă ea se păstrează la nivelul adultului, putem spune că este un semn că respectivul adult „și-a păstrat sufletul de copil“ adică accesul la un potențial de creativitate și de neconvențional, de încredere în sine și de vioiciune mentală care îi asigura un raport relaxat cu lumea. Și devenim din ce în ce mai conștienți că un raport relaxat cu lumea este una dintre premisele esențiale ale succesului.

Ce trebuie să înțelegem de aici? Că ar trebui să cunoaștem și să încurajăm opțiunile pentru culoare în vestimentație ale celui mic. Hainele colorate și comode se acordă cu un copil mobil și vesel. Chiar dacă viața nu îl va duce la fiecare oră din zi în circumstanțe vesele și relaxate, faptul că el poartă aceste haine preferate ale lui îi va aminti cine este de fapt și îi va reda încrederea în sine și bucuria de viață – la vârstele mici acestea sunt, din fericire, atât de ușor de accesat!

Dacă îți dorești ca micuțul sau micuța ta să își facă vocea auzită prin culori, prin râsete și idei originale, dacă vrei să îi încurajezi pe cei mici să crească frumos și să se preocupe de ceea ce îl înconjoară, sprijină-i alegerile vestimentare și cumpără-i haine colorate, versatile și lejere, din materiale naturale, care nu-i vor stânjeni mișcările și-l vor face și mai popular printre miciii lui prieteni!

Colecția TOMMY HILFIGER KIDS este dedicată copiilor cărora nu le este frică de culoare, cărora le place să se bucure de tot, inclusiv de începerea școlii.  Noua colecție din această toamnă își găsește inspirația în stilul prep specific Coastei de Vest din S.U.A. cât și în nota fresh redată prin noua monogramă TH – blocuri de culoare, proporții jucăușe și voie bună, un stil care se potrivește copiilor a căror imaginație nu are limite și care nu cunosc plictiseala.

De la preppy și sport până la casual, cu o notă îndrăzneață, orice formă de joacă devine posibilă atât timp cât copilul tău poartă produsele vestimentare potrivite, acele articole cheie pe care le poți combina în diverse outfit-uri super confortabile, precum ar fi jachete puffer sau cele din denim.

O zi pentru copilul tău este extrem de dinamică, într-un ritm foarte alert. Acum este la școală, și în scurt timp se bucură de activitățile after-school. Îți dorești să fie mereu pregătit, să aibă ținute versatile și care îi asigură tot confortul necesar în aventurile sale. 

Regăsește moștenirea americană specifică pentru TOMMY HILFIGER KIDS în item-uri precum Parka cu noua monogramă, denimul duo tonal și jachete din lână ușor de spălat. 

Descoperă întreaga colecție TOMMY HILFIGER KIDS Toamna 2022 pe tommy.com sau în magazine selectate TOMMY HILFIGER KIDS din România: București Mall – Vitan, Băneasa Shopping City și Iulius Mall Cluj – Napoca.

Back to top button