fbpx
Casă & Familie

La orice vârstă poți scăpa de acnee

Acnemy este noul brand care mizează pe puterea naturii în lupta cu acneea

Acneea apare cu precădere în adolescență, dar ne poate da bătăi de cap și la 30, 40 sau 50 de ani, în forme mai reduse, e adevărat, dar la fel de neplăcute. Coșurile, inflamațiile porilor, punctele negre sau chisturile dureroase ne fac viața un coșmar. Primul impuls este să le stoarcem, pentru ca porii să rămână curați, însă dermatologii ne avertiză că e cea mai mare greșeală pentru că leziunile se pot suprainfecta. Soluția este tratarea cu produsele eficiente pentru fiecare tip de acnee și aceasta vine de la Acnemy 

Purtarea obligatorie a măștii a creat multora mari probleme dermatologice (iritații, coșuri, inflamații), adolescenți și maturi, femei și bărbați, deopotrivă. Lansat în vara anului 2020, în plină pandemie, brandul ACNEMY își dorește să fie aliatul nostru numărul unu în îngrijirea tenului cu tendință acneeica și de un real ajutor adolescenților din întreaga lume. Formulele produselor ACNEMY au fost special create pentru a oferi îngrijire și suport tenului care se confruntă cu apariția coșurilor indiferent de natura lor.

ACNEMY este inamicul natural al acneei, ce se bazează pe puterea zincului, acidului salicilic, azelaic, mandelic, glycolic, retinolului, acidului hialuronic și a niamicinei (vitamina B3).

Prin sistemul Nichosome® ingredientele active pătrund rapid și ușor în interiorul pielii, acționând cu precizie în zonele cele mai adânci ale foliculului de păr, fără a mai fi nevoie să se utilizeze solvenți alcoolici pentru absorbție, evitând astfel efectele uscăciunii și iritațiilor care sunt cauzate de aceștia. 

Tipuri de acnee

Acneea poate fi inflamatorie sau neinflamatorie și impune diferite forme de tratament. Dacă acneea inflamatorie se caracterizează prin coșuri roșii și inflamate, în care bacteriile duc la apariția infecțiilor de sub piele și la formarea de coșuri dureroase și greu de tratat, acneea neinflamatoare reprezintă acele puncte negre și albe, neinflamate, care se îngrijesc ușor și răspund rapid la tratament OTC (fără prescripție medicală). Când spunem acnee ne gândim doar la coșurile cu vârf alb, acele pustule, însă tot în aceeași categorie intră chisturile acneeice (coșurile mari, inflamate, fără vârf, care nu pot fi stoarse), papulele și punctele negre și albe.

Produsele Acnemy sunt disponibile în România atât online pe www.bilenegre.ro, cât și fizic în Farmaciile Tei, Bebetei, Sensiblu, hiper farmaciile Dr Max, Axa Farm.

Back to top button