fbpx
Timp liber

Cea mai directă soluție pentru a scăpa de foliculită, acum mai accesibilă!

Pe 17 octombrie explorează avantajele trecerii la epilarea cu laser, la Ziua Porților Deschise la El Studio Titulescu

Foliculita este o afecțiune comună a pielii care poate cauza iritații și disconfort. Aceasta apare atunci când foliculii de păr devin inflamați din cauza infecțiilor bacteriene sau fungice. De obicei, foliculita este însoțită de mici pustule sau mâncărime și poate afecta pe oricine, la orice vârstă. O modalitate eficientă și sigură de a scăpa de această afecțiune este epilarea cu laser, o procedură care utilizează tehnologia de ultimă generație pentru a elimina foliculii de păr pentru o lungă perioadă de timp.

Epilarea cu Laser: Tehnologie de Ultimă Generație pentru Tratarea Foliculitei

Epilarea cu laser este o procedură cosmetică modernă și eficientă care utilizează lumină pulsată intensă (IPL) sau laserul pentru a distruge foliculii de păr la nivelul rădăcinii. Acest proces împiedică foliculii să producă fire de păr noi o perioadă lungă de timp.

Cine își poate face epilare cu laser și de ce este o procedură sigură?

În saloanele El Studio, epilarea cu laser poate fi efectuată de către majoritatea persoanelor, indiferent de vârstă sau tipul de piele. Procedura este sigură datorită tehnologiei de ultimă generație care minimizează riscul de efecte secundare. Aparatul din dotare folosește o super putere într-un timp scurt de expunere ceea ce înseamnă că ședințele de laser vor fi mult mai eficiente iar rezultatele se vor vedea imediat. Este vorba despre o tehnologie avansată a sistemului de răcire de până la -16 grade, pentru un tratament fără riscuri și efect de lungă durată, care folosește 3 lungimi de undă: 755nm (păr subțire sau blond), 808 nm (Golden Standard – pentru toate tipurile de păr) și 1064 nm (piele bronzată sau ten închis).

Această tehnologie revoluționară de epilare aduce un nou nivel de eficiență și confort în procesul de eliminare al părului nedorit. Aparatul de epilare cu laser folosit la El Studio utilizează o putere impresionantă de 2000W și timpuri de expunere între 10-100 ms, asigurând o îndepărtare eficientă și rapidă a părului.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui aparat este sistemul său de răcire avansat, menținând o temperatură de până la -16 grade Celsius, ceea ce face ca tratamentul să fie nu doar eficient, ci și extrem de confortabil, eliminând riscurile de iritații sau arsuri.

Epilarea cu laser oferă și o versatilitate impresionantă, cu trei lungimi de undă diferite pentru a se potrivi oricărui tip de păr sau nuanță de piele. De la 755nm pentru părul subțire sau blond, 808nm (standardul de aur pentru toate tipurile de păr) până la 1064nm, ideal pentru pielea bronzată sau tenul mai închis, această tehnologie poate trata cu succes o gamă largă de cerințe.

Rezultatele se văd imediat, iar beneficiile nu se limitează doar la eliminarea părului nedorit. Epilarea cu laser stimulează, de asemenea, fermitatea pielii, ajutându-vă să obțineți un aspect mai tânăr și mai sănătos. În plus, elimină complet riscul apariției firelor de păr sub piele, ceea ce înseamnă că veți avea o piele netedă. Unde mai pui că elimină și aspectul neplăcut al foliculitei!

Acest tratament este potrivit pentru orice perioadă a anului și poate fi realizat cu succes chiar și pe pielea bronzată. Indiferent de zona corpului pe care dorești să o tratezi, epilarea cu laser la El Studio Titulescu îți oferă o soluție de înfrumusețare de lungă durată și rezultate imediate.

Iată câteva motive pentru care epilarea cu laser este considerată o procedură sigură:

  • Controlul precis al parametrilor:  setarea programului folosit se va face cu precizie doar după ce clientul răspunde la o serie importantă de întrebări legate de tipul sau de piele, gradul de sensibilitate, alergii, etc.
  • Răcirea pielii: Multe dispozitive de epilare cu laser utilizează răcirea pielii pentru a reduce disconfortul și riscul de arsuri. Un astfel de efect vei găsi si la El Studio pentru un tratament fără disconfort si de durată.
  • Efecte secundare minime: Epilarea cu laser are efecte secundare minime, în general limitate la roșeață și umflături temporare însă în cazuri foarte rare deoarece de obicei acest gen de tratament se realizează doar în saloane specializate, de către profesioniști.

Dacă vrei să experimentezi această tehnologie de ultimă generație și să afli mai multe detalii despre acest ritual benefic pentru piele, de la specialiști, El Studio din Șos. Nicolae Titulescu, nr.14 te așteaptă cu brațele deschise, marți, 17 octombrie. Cu o combinație de putere, eficiență și confort, vei descoperi că frumusețea este la îndemâna ta,  într-un mod mai ușor și mai rapid ca niciodată.

Mai multe detalii afli de pe www.laser.el-studio.ro

Back to top button